«Να τα δίνετε όλα»

Πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ο Απόλλων Λάρισας.

Με όρεξη για δουλειά και όνειρα για μια πετυχημένη σεζόν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/08) η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας. Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης έγινε ο αγιασμός και στη συνέχεια οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Τροΐζι.

Πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας για τη νέα σεζόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανας βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να προσπαθήσουν όλοι μαζί για το καλύτερο της ομάδας. «Η διοίκηση θα είναι κοντά σας για ότι θελήσετε. Από εσάς περιμένουμε μόνο να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και στους αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους παίκτες καλωσόρισε και ο προπονητής Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος ζήτησε δουλειά και πειθαρχία από όλους για να υπάρξει μια πετυχημένη χρονιά. Εκτός από τους ομιλούντες στο επίσημο καλωσόρισμα των παικτών βρέθηκαν στα αποδυτήρια από την διοίκηση και οι Θάνος, Λιότσιος, Δοξόπουλος, Μαργαρίτι Πούλος καθώς και οι συνεργάτες του Τροΐζι, Καπελιάνης και Καμάκας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep