Μαυριάς στο προσκήνιο

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον εξτρέμ του Απόλλωνα Λάρισας, Δημήτρη Μαυριά.

[googlead][/googlead]

Ο Δημήτρης Μαυριάς είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας που απασχολεί ομάδες που συμμετέχουν στη Super League. Μετά τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος έχει υπογράψει στον Πανιώνιο, στο επίκεντρο βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυριάς. Ο 22χρονος εξτρέμ των Θεσσαλών κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Για τον Καρδιτσιώτη ακραίο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, έχει επιδείξει ενδιαφέρον τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και η Λαμία. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές που θέλουν να τον αποκτήσουν, καθώς κρούση έχει γίνει και από Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας.

Εφέτος ο Μαυριάς έχει καταγράψει 31 συμμετοχές, οι 28 εκ των οποίων στη Football League, ενώ έχει βάλει και επτά γκολ, όλα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα (Β' Εθνική), Αναγέννηση Καρδίτσας (Β' Εθνική) και Βέροια (Super League).

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην παρούσα φάση κρούση του «τριφυλλιού» προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του στη θεσσαλική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep