Για την επανεκκίνηση…


Να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στην σεζόν θέλει ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στην Βέροια. 

[googlead][/googlead]

Η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως την περίμεναν στον Απόλλωνα Λάρισας, με την «σφαλιάρα» από την ΑΕΚ στο κύπελλο και την ήττα από τον Αχαρναϊκό στην πρεμιέρα. Έτσι το παιχνίδι με την Βέροια (5/11, 15:00) μοιάζει ως μια ευκαιρία οι «κυανόλευκοι» να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις εξέδρες του Αλκαζάρ θα βρίσκεται και ο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διάδοχος του Σάκη Θεοδοσιάδη ο συνεπώνυμός του, Νίκος.

Στα της προετοιμασίας των Θεσσαλών, ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο και τους τραυματίες Φιρινιδη, Σάββα, Ιορδανίδη να μένουν εκτός αποστολής, καθώς και οι Καμπερης, Ιβανίδης για λόγους τακτικής.
Έτσι οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Κώστας Μαργαρίτης είναι οι: Κραβαριτης, Παιτερης, Σκούπρας, Κουρτεσιωτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγροδημος, Χατζής, Σουλιδης, Τσιλουλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριας, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Μιλιτς, Βουτσιας, Διβανες, Ανδρέου Ι.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Αναλυτικά: Τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία θα δίνονται από τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ και τιμώνται ως ακολούθως:
Θύρες 2, 4, 9, 10, 11: 10 ευρώ
Θύρα 3 VIP: 15 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι όσοι έχουν το απόκομμα του αγώνα Κυπέλλου, θα μπορούν με την επίδειξη του, να πάρουν εισιτήρια της ανάλογης Θύρας με έκπτωση 50%».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep