Ομιλία Μαντζανά

Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας. Ξεκαθαρίζει του προπονητή.

[googlead][/googlead]

Με υπηρεσιακό προπονητή τον γυμναστή, Κώστα Μαργαρίτη θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα τη Δευτέρα (30/10, 15:00) στο Μενίδι ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν ότι το αργότερο ως την Τετάρτη (01/11) θα έχουν κλείσει το θέμα της πρόσληψης προπονητή, ενώ πριν την προπόνηση της Κυριακής (29/10) ο μεγαλομέτοχος, Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε στους παίκτες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Μαντζανάς «μετέφερε την πίστη του για την αγωνιστική τους αξία και τους προέτρεψε να ξεχάσουν αμέσως τον άτυχο αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης και να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και δη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό.

Στα αγωνιστικά, ο Τζάνης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, όπως και οι νεαροί Πρατσίλας, Λουκάς, Τσιάτας και Παϊτέρης.

Η αποστολή: Φιρινίδης, Κραβαρίτης, Σάββας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρακατσάνης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ι., Σουλίδης, Χατζής, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Σαχινίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep