Διαρκείας και χορηγικό πρόγραμμα

Την στήριξη των οπαδών του αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου του νομού ζήτησε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας.

Στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Απόλλων Λάρισας έχει ανάγκη την στήριξη όλων. Έτσι η διοίκηση των "κυανόλευκων" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί οπαδούς και επιχειρήσεις της ευρύπτερης περιοχής να είναι στο πλευρό της. Αναλυτικά:

"Παρότι επιστρέφει μετά από 34 ολόκληρα χρόνια στη Football League, η νεοσύστατη ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έχει απόλυτη επίγνωση της αποστολής της για άξια εκπροσώπηση του λαρισινού ποδοσφαίρου στην κατηγορία.

Το εγχείρημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο αγωνιστικά, με αντιπάλους ιστορικές, λαοφιλείς κι έμπειρες ομάδες (όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Πόντου, ο Πανσερραϊκός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας κ.ά.) και ταυτόχρονα, εξαιρετικά απαιτητικό σε οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο.

Ωστόσο, η οργάνωση και η συνέπεια είναι αξίες πάνω στις οποίες στηρίχτηκε η 4ετής πορεία μας από την Α1 ΕΠΣΛ ως και σήμερα κι εξακολουθούν να αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία πορευόμαστε και χτίζουμε καθημερινά, απολαμβάνοντας μαζί με τους φίλους της ομάδας κάθε της βήμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας προχώρησε στη δημιουργία ολοκληρωμένου τμήματος Επικοινωνίας, Marketing και Δημοσίων σχέσεων, με στόχο τη διεύρυνση της βάσης των ανθρώπων που θέλουμε να αποκαλούμε και είναι, οικογένειά μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας σε βάθος χρόνου και να δούμε τον Απόλλωνα να καθιερώνεται στο χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως μια υγιής δύναμη.

Γι’ αυτό κι από σήμερα, στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου βρίσκεται το ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017-18 της ομάδας μας, το οποίο απευθύνεται στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του νομού, που ευελπιστούμε μαζί με τους απλούς φιλάθλους, να σταθεί στο πλευρό μας καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς.

Μέσα σ’ αυτό μπορεί κάθε επαγγελματίας να ανακαλύψει ποικίλους τρόπους προβολής της επιχείρησης ή των προϊόντων του, λαμβάνοντας υπόψη και την τηλεοπτική κάλυψη ενός σημαντικού αριθμού αγώνων, μεταξύ των οποίων και οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Λαμία, οι οποίες αγωνίζονται στην Super League.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε κυκλοφορία έως τις 29 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, τα οποία τιμώνται προς 100 και 150 ευρώ.

Η διάθεση γίνεται καθημερινά από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ (Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 1ος όροφος, τηλ. 2410-671995) κι αφορούν κατ’ αρχήν σε χρήση του σταδίου Αλκαζάρ, καθώς στην ιστορική έδρα της Φιλιππούπολης πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης, για την αδειοδότησή της.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεται στα εντεταλμένα στελέχη της ΠΑΕ και συγκεκριμένα, στον υπεύθυνο Marketing κ. Χρήστο Τσούμαρη και στις κ.κ. Μαίρη Κουπαράνη και Σμάρω Γεωργίου, που πλαισιώνουν το οικείο τμήμα, το οποίο υποστηρίζουν επίσης άμεσα τόσο ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου κ. Λάζαρος Παπαδούλης, όσο και η διευθύντρια των γραφείων κ. Στεφανία Παπαστάθη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και διαβεβαιώνουμε πως υποστηρίζοντας τον Απόλλωνα, υποστηρίζουμε μια ομάδα Ελλήνων και δη, Θεσσαλών στην πλειοψηφία παικτών, δίπλα στους οποίους μπορούμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι!"

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep