Χειρουργείο για Τσουμάνη, Καλογέρη

Δίχως τέσσερις παίκτες η προπόνηση του Απόλλωνα Πόντου τη Δευτέρα (19/11).

[googlead][/googlead]

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου επέστρεψαν τη Δευτέρα (19/11) στο γήπεδο. Η ομάδα της Καλαμαριάς προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα της Τετάρτης (21/11) με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο, όπου θα γίνει προσπάθεια να αποφευχθεί η τρίτη διαδοχική ήττα. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παραμένει στο τιμόνι, αναμένοντας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι τραυματίες Καλογέρης και Τσουμάνης (την Τρίτη θα κάνει μαγνητική), ενώ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Θεολόγου και Δαμουλάκης. Οι πληροφορίες του Fl News αναφέρουν ότι, τόσο ο Καλογέρης, όσο και ο Τσουμάνης θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου. Απών από την προσεχή αναμέτρηση θα είναι, φυσικά και ο τιμωρημένος Σουντουρά.

Η ΠΑΕ ανέφερε: «Στην Καλαμαριά, στο γήπεδό της, προπονήθηκε η ομάδα μας έπειτα από την ξεκούραση της Κυριακής. Η τακτική άμυνας κι επίθεσης ήταν το αντικείμενο, εστιάζοντας σε σημεία της αγωνιστικής συμπεριφοράς όπου εντοπίστηκαν αδυναμίες. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά το μεσημέρι, πάλι στην Καλαμαριά, και η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ηράκλειο αργά το απόγευμα της Τρίτης».

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep