«Πρέπει να υπάρχει ηρεμία»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι αυτή τη στιγμή προέχει το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα για τον Απόλλωνα 1926 Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τόνισε ότι αυτή τη στιγμή προέχει το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα για τον Απόλλωνα 1926

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τοποθετήθηκε στην πρόταση του Γιάννη Μαυρόπουλου για την απόκτηση των μετοχών του Απόλλωνα 1926.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων 1926, ζητώντας από τον Βασίλη Ανατολίτη να απαντήσει εντός διημέρου.

Ο τέως μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης πήρε θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα τονίζοντας πως δεν είναι της παρούσης μιας και την Κυριακή υπάρχει το καθοριστικό ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Μιλώντας στο «Metrosport» ο Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Σε τέσσερις ημέρες έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Δεν πρέπει να επιβαρυνθεί αυτή τη στιγμή με οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον τότε μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να απευθυνθεί στον κ. Ανατολίτη, ο οποίος είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος».

Και πρόσθεσε: «Τις μετοχές τις έχω παραχωρήσει στον κ. Ανατολίτη, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Υπάρχει μια τυπική διαδικασία, το πληρεξούσιο που είχαμε υπογράψει να κατατεθεί στην Εφορία, για να γίνει επίσημη η μεταβίβαση. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από την πλευρά της ΠΑΕ και να τελειώσει το ζήτημα».

Last modified onΤετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep