Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ηττήθηκε 2-1 από τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι στη Νάουσα.

Ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσαν σήμερα (31/7) οι «πόντιοι», με τον Ανδρέα Παντζιαρά να βγάζει ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς παρά την ήττα με 2-1, έδειξε θετικά δείγματα. Στο 13’ ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες, ισοφάρισε για τον Απόλλωνα ο Λιόνης στο 36’, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Πασάς στο 41’. Στο 55’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Πασχάλη Μελισσά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν για τον Παναιτωλικό οι: Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Κούσας, Καλί, Μουμίν, Καλογέρης, Μπελόν, Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Τακίδης (84’ Τηλεμάχου), Μύγας, Μελισσάς, Σμίλτος, Δάρλας, Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Ιωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος (74’ Σκρέτα), Κουτσοσπύρος.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέργος, Μωϋσίδης, Βεσελίνοφ, Ναλμπάντης , Δρόσος, Γκουγκουλιάς.

Έπαιξαν και οι: Βαλσαμάκης, Σακάς, Μυλώσης, Μανουσαρίδης, Κτιστόπουλος, Βέντζιος, Παντελιάδης, Αλμπάνης, Προβατίδης, Πασιαλής, Λουιζίδης, Λι Κουάντιο.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep