Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θετικά μηνύματα παρά την ήττα

Η Καλαμαριά έδειξε καλά στοιχεία στην φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Η Καλαμαριά έδειξε καλά στοιχεία στην φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε καλές στιγμές και έδειξε καλά στοιχεία παρότι δεν είναι στην αρχή της προετοιμασίας της.

Ο Απόλλων Καλαμαριά ξεκίνησε με τους Βαλσαμάκη, Πιτσόκο, Λιώνη, Κισκαμπάνη, Καππία, Βέργο, Μυλώση, Πασιαλή, Μανουσαρίδη, Ναλμπάντη και Λι Κουάντο. Είχε κάποια σουτ στο πρώτο ημίχρονο και η άμυνα του στάθηκε καλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας φάνηκε σε αρκετές στιγμές.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με σουτ του Ολίσε μετά από πάσα του Αθανασιάδη. Το 2-0 για τον ΠΑΟΚ έγινε στο 54ο λεπτό μετά από γέμισμα του Γκαρσία, πάσα του Σκόνδρα στον Λόρενς που με σουτ νίκησε τον Καρατζιοβαλή. Στο 89ο λεπτό ο Μωυσίδης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καππία μείωσε για την Καλαμαριά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Βαλσαμάκης (46΄ Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62’ Σακάς), Λιώνης (64’ Κιτσόπουλος), Κισκαμπάνης (78’ Λουιζίδης), Καππίας, Βέργος (64’ Βέντζιος), Μυλώσης (46’ Δρόσος), Πασιαλής (46’ Αλμπάνης, 72’ Γιαννουδάκης), Μανουσαρίδης, Ναλμπάντης (54’ Προβατίδης), Λι Κουάντο (46’ Γκουγκουλιάς)

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (60’ Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (60’ Ποζατζίδης), Κατσικάς, Τζανδάρης, Γκαρσία (60’ Πόποβιτς), Κάτσε, Λόρενς (60’ Δεληγιάννης), Ολίσε (60’ Ντεσίντ), Γιάννου, Αθανασιάδης (46’ Πέλκας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep