«Δεν ξέρουμε ποιος την έριξε»

Η απολογία του Ηροδότου για την υπόθεση της κροτίδας στην αναμέτρηση με τον Βόλο και της απουσίας του Αρμάντο Φουτσίνι. Η απολογία του Ηροδότου για την υπόθεση της κροτίδας στην αναμέτρηση με τον Βόλο και της απουσίας του Αρμάντο Φουτσίνι.

Για την υπόθεση της ρίψης κροτίδας στην αναμέτρηση με τον Βόλο απολογήθηκε ο Ηρόδοτος στον αθλητικό δικαστή, καθώς και για το θέμα του Αρμάντο Φουτσίνι.

Στο ότι δεν διευκρινίζει ο παρατηρήτης από ποιον έπεσε η κροτίδα στηρίχθηκε η υπερασπιστική γραμμή του Ηροδότου για την την υπόθεση του αγώνα με τον Βόλο για την οποία κλήθηκε να απολογηθεί την Τετάρτη (23/1). Μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας της Μαγνησίας έπεσε κροτίδα στο περιβάλλοντα χώρο, όπως γράφτηκε στην έκθεση του παρατηρητή και ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος, μίλησε για την ιδιόμορφη κατασκευή του γηπέδου και τόνισε πως η κροτίδα έπεσε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπως αναφέρει και ο παρατηρητής:

«Το γήπεδο είναι στο τέλος της πόλης, λίγο δίπλα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και υπάρχει ένα μεγάλο κενό επειδή δεν επιτρέπεται η δόμηση σε εκείνο το σημείο. Η κροτίδα έπεσε εκεί και δεν ξέρει κανείς από ποιον έπεσε, ακόμη και αν ήταν μέσα από το γήπεδο, ή έξω από αυτό. Υπήρχαν κάποιοι φοιτητές από τον Βόλο που είχαν πάρει εισιτήρια από εμάς και φυσικά κάθισαν στην κοινή εξέδρα που υπάρχει. Η κροτίδα έπεσε μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα του Βόλου. Ζητάμε την απαλλαγή μας για όλους αυτούς τους λόγους».

Το δεύτερο θέμα για το οποίο είχε κληθεί η ομάδα του Ηροδότου ήταν για τον Αρμάντο Φουτσίνι και την απουσία του από τις αναμετρήσεις της ομάδας. «Υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας του προπονητή μας και απουσίασε από κάποια παιχνίδια. Μάλιστα σε κάποιο είχε δηλωθεί και πήγε στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην παραβρεθεί στην αναμέτρηση. Πλέον η ομάδα ολοκλήρωσε γι' αυτό τον λόγο την συνεργασία της μαζί του και θέλω να μου δώσετε προθεσμία ώστε να σας καταθέσω την παραίτησή του». Ο εκπρόσωπος του Ηροδότου πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (25/1) ώστε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep