«Ξεκολλήσαμε από τους 12»

Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για την νίκη - ανάσα που πήρε ο Ηρόδοτος μέσα στο Αιγίνιο. Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για την νίκη - ανάσα που πήρε ο Ηρόδοτος μέσα στο Αιγίνιο.

Ο Γιώργος Λυρώνης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα μετά από πέντε διαδοχικές ήττες.

Για μια σπουδαία νίκη που θα  δώσει δύναμη για τη συνέχεια έκανε λόγο ο τεχνικός του Ηροδότου, Γιώργος Λυρώνης. Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη με 1-0 μέσα στο Αιγίνιο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί πραγματικά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη επειδή γνωρίζαμε πως είναι μια νίκη που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα μας κάνει να ξεκολλήσουμε από τους 12 βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές. Πλέον θα μπορούμε να βλέπουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και έναν αντίπαλο που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά του μέσα στο γήπεδό του. Παρόλα αυτά η ομάδα μου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νομίζω ότι στο τέλος φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep