Παρελθόν ο Φουτσίνι

Ο Αρμάντο Φουτσίνι έλυσε τη συνεργασία με τον Ηρόδοτο. Αναλαμβάνει ο Γιώργος Λυρώνης. 1-0-7 ο απολογισμός του Καμερουνέζου.

Ημέρα διαζυγίου με τον Αρμάντο Φουτσίνι ήταν η Δευτέρα (14/01) στον Ηρόδοτο. Μετά την αποχώρηση ποδοσφαιριστών ήρθε η σειρά του Καμερουνέζου προπονητή, ο οποίος μόλις το Σάββατο (12/01) δήλωνε ότι «θα έρθουν παίκτες, θα δουλέψουμε και η ομάδα θα πάει καλά...». Σύμφωνα με την ΠΑΕ η λύση συνεργασίας οφείλεται σε ανειλημμένες υποχρεώσεις με την U23 του Καμερούν. Σημειωτέον ότι ο Φουτσίνι ολοκλήρωσε την παρουσία του στην κρητική ομάδα με απολογισμό 1 νίκη - 7 ήττες...

Από εδώ και στο εξής την καθοδήγηση του Ηροδότου θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Φουτσίνι, Γιώργος Λυρώνης. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, Αρμάντο Φουτσινι ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την Εθνική Κ23 του Καμερούν αδυνατεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με συνέπεια να οδηγούμαστε και οι δύο πλευρές σε αυτήν την από κοινού απόφαση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις άμεσες υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και γενικά στην σταδιοδρομία του. Τον ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι η πόρτα του Ηροδότου του είναι ανοιχτή για αυτόν στο μέλλον. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός Γιώργο Λυρωνης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep