Συνέχεια στο σερί

Ο Ηρόδοτος αναζητά την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League απέναντι στην ελλιπή ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.  

Για το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην δεύτερη κατηγορία πηγαίνει ο Ηρόδοτος που μετρά τρεις διαδοχικές νίκες και την Τετάρτη (21/11, 15:00) στο γήπεδό του θα ψάξει τρίποντο, αλλά και ρεβάνς για την «εντός» έδρας ήττα στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη μετρά τρεις διαδοχικές επιτυχίες, αφού μετά τα τρίποντα με Αήττητο Σπάτων και Καραϊσκάκη Άρτας, έκανε την έκπληξη της 4ης αγωνιστικής με νίκη μέσα στη Δράμα επί της Δόξας. 

Η ψυχολογία είναι στα ύψη, η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε αντιμετωπίσει στις 27 Σεπτεμβρίου και ηττήθηκε με 1-0 στο Παγκρήτιο, αφού ταξιδεύει στην Κρήτη με 13 ποδοσφαιριστές και ενδεκάδα ανάγκης. 

Στα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν είναι οι απουσίες των Μωραΐτη και Κονέ που βρίσκονται αρκετό διάστημα εκτός. Οι 18 που έχει επιλέξει ο 51 ετών τεχνικός για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου είναι οι: Κασμερίδης, Κουράκης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Νικηφόρος, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Αυγενικού, Κωνσταντινίδης, Μασάδο, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Κοντογιάννης, Αμαραντίδης, Φουκαράκης, Σμυρλής.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep