«Θα το θυμόμαστε για χρόνια»

Πριμ 10 χιλιάδες ευρώ και συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο μετά τη νίκη (3-2) στη Δράμα.

Ένα αποτέλεσμα που όλοι στον Ηρόδοτο θα το θυμούνται για χρόνια χαρακτήρισε ο Γιώργος Λυρώνης τη νίκη (3-2) σε βάρος της Δόξας Δράμας. Μάλιστα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ΠΑΕ γνωστοποίησε μεγάλο πριμ (10 χιλιάδες ευρώ). Όπως είπε:

«Είστε πολύ χαρούμενοι, γιατί πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν το είχαμε μέσα στις προτεραιότητές μας. Καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται ωραία πράγματα. Έτσι έγινε και σήμερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν μία σπουδαία νίκη που θα την θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πέντε γκολ και τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο είχε από τη μεριά μας σκοπιμότητα, διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και επί της ουσίας δεν μας έκανε ο αντίπαλος καμιά ευκαιρία και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μας. Βγάλαμε περισσότερο ψυχή και γι’ αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια μοίρασε πολλά συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο πριμ. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι Δόξα θα είναι πρωταγωνίστρια».

Ο αρχηγός, Μιχάλης Φραγκουλάκης δήλωσε:

«Είναι ο τρίτος χρόνος μου στην ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, κάναμε απίστευτες πορείες στο τοπικό και πέρυσι στην Γ’ Εθνική και καταφέραμε με πολύ κόπο, χωρίς να είμαστε το φαβορί, να βγούμε στη Football League. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και ειδικά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν φιλοδοξίες και εμείς οι μεγαλύτεροι προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή παρέα στα αποδυτήρια και ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο βγαίνει και στο γήπεδο. Έτσι πήραμε ένα αποτέλεσμα μέσα σ’ ένα ιστορικό γήπεδο, πράγμα που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια και στην ψυχολογία μας.

Να δώσω συγχαρητήρια και στον πρόεδρο για την κίνηση που έκανε, γιατί έχουμε και εμείς τα δικά μας προβλήματα. Βέβαια όλα πάνε καλά ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι κοντά μας και θα συνεχίσουμε αυτό που κάναμε τώρα, ώστε να έχουμε μια ανάλογη πορεία στη συνέχεια».

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep