Με 20άδα στην Δράμα

Ο Ηρόδοτος ταξιδεύει για την Δράμα με την ψυχολογία του στα ύψη από τις δύο εντός έδρας νίκες του. Ο Ηρόδοτος ταξιδεύει για την Δράμα με την ψυχολογία του στα ύψη από τις δύο εντός έδρας νίκες του.

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε το ταξίδι του για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας το βράδυ της Παρασκευής (16/11).  

Σε μια από τις μακρινές έδρες του πρωταθλήματος για εκείνον δοκιμάζεται ο Ηρόδοτος, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν τον «μαραθώνιό» τους από το βράδυ της Παρασκευής (16/11). Ο τεχνικός, Γιώργος Λυρώνης, δεν επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στην αποστολή και κράτησε το ίδιο σχήμα με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας και την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας που πήρε τη νίκη η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.  

Ο Ηρόδοτος έχει μπροστά του μια κοπιαστική διαδρομή για τη Δράμα, αφού θα είναι διπλό ταξίδι, με καράβι μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής και από εκεί και πέρα με λεωφορείο για την πόλη της Μακεδονίας ώστε να αντιμετωπίσει τη Δόξα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/11).  

Στις απουσίες είναι αυτή του Βαγγέλη Μωραΐτη, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή, ενώ και ο Μπραχίμα Κονέ δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Κουράκης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης, Αυγενικού, Κασαπάκης, Νικηφόρος, Δαμιανάκης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Φραγκουλάκης, Προβυδάκης, Μάκο, Αμαραντίδης, Σμυρλής, Αργκιλέσι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Καριωτάκης.

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep