«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε καλό δρόμο όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Λυρώνης. Ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε καλό δρόμο όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Λυρώνης.
Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για την εξαιρετική πορεία που έχει μέχρι τώρα ο Ηρόδοτος στο πρωτάθλημα της Football League.
 
Ο Ηρόδοτος μετράει σε τρεις αγωνιστικές, δύο νίκες κόντρα σε Αήττητο Σπατών και Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ η μοναδική του ήττα ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας από τον Ηρακλή σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
 
Ο Γιώργος Λυρώνης, ο οποίος είναι υπηρεσιακός στον πάγκο μετά την άδεια που πήρε ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε στο «Αthletic Radio 104.2» τόσο για το σερί που διατηρεί η ομάδα του, για το επόμενο ματς, για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για το στόχο της ομάδας. Παράλληλα θεωρεί ότι ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε αρκετό καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα στην πορεία.   Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  
 
Για τις νίκες επί του Αήττητου Σπάτων και την ΑΕ Καραϊσκάκης:
 
«Είναι σημαντικό για μία νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς να έχει κάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες και σε 3 ματς να έχουμε 6 βαθμούς. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ήταν δύο διαφορετικά ματς. Το πρώτο ήταν ιστορικό εντός έδρας ματς κόντρα σε μία καλή ομάδα ενώ το δεύτερο ήταν απέναντι σε μία ομάδα που είχε προπονητή που έγραψε ιστορία με τον Ηρόδοτο και ξέρει τους παίκτες. Στο πρώτο σκοράραμε αργά αλλά είχαμε υπομονή για να το κάνουμε ενώ στο δεύτερο βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά κάναμε σωστή διαχείριση του ματς. Ήταν δύο δίκαιες νίκες».  
 
Για το επόμενο ματς στην Δράμα με την Δόξα:
 
«Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και οτι πάρουμε ειδικά στα εκτός έδρας ματς θα κάνει την διαφορά. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει στόχο την άνοδο και έχει δυνατό ρόστερ. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια θετική εικόνα».  
 
Για την απουσία του Αρμάντο Φουτσίνι και τους διαλόγους που είχαν: 
 
«Στο ματς με την Δόξα θα είμαι πάλι εγώ στον πάγκο. Ελπίζω να συνεχιστεί το… γούρι όπως αποδεικνύεται επί των ημερών μου ως πρώτος προπονητής . Όλοι μας δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Μιλάω καθημερινά με τον Αρμάντο και μου μετέφερε τα συγχαρητήρια του και οτι είναι χαρούμενος. Η ομάδα κερδίζει και όλα πάνε καλά. Για πλάκα του είπα να αργήσει να γυρίσει αλλά ο ίδιος μου είπε ο βιάζεται να επιστρέψει».  
 
Για τη φετινή Football League: 
 
«Το Πρωτάθλημα είναι δυνατό και δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο ματς. Είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Δύσκολο και ανταγωνιστικό. Οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες και είναι νωρίς ακόμα να γίνουν. Δύο αποτελέσματα σε ανεβάζουν και δυο σε βάζουν σε μπελάδες. Υπάρχουν κάποια φαβορί που δεν ξεκίνησαν καλά αλλά και καλές ομάδες όπως ο Εργοτέλης που ξεκίνησαν εντυπωσιακά».  
 
Για τον στόχο του Ηροδότου:
 
«Είμαστε μία νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη ομάδα. Ο Ηρόδοτος είναι ένα ιστορικό σωματείο με πολύ κόσμο. Έχει δυναμική. Στόχο μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη δεκάδα και από κει και πέρα όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο».  
 
Για την αποχώρησή του από την Επισκοπή και τις δηλώσεις που είχε κάνει: 
 
«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το τι έγινε πριν από έναν μήνα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Μου βγήκε σε καλό που έφυγα από οτι φαίνεται. Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα πρέπει γενικά κάθε ομάδα να ξέρει τον στόχο που έχει. Η συνεργασία μας τελείωσε και κοιτάμε μπροστά. Οτι ήταν να πω το είπα. Υπήρξε στενοχώρια και στην Ελλάδα δεν πρέπει να βιαζόμαστε». 
 
Για τα όσα βιώνει στον Ηρόδοτο:
 
«Είμαι μερικές βδομάδες στην ομάδα και γίνονται καθημερινά καλά πράγματα, Υπάρχει διάθεση και η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο σε όλα τα επίπεδα. Η Διοίκηση είναι σωστή, το ρόστερ δυνατό και όλοι μας δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Ο κόσμος μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε. Υπάρχει όραμα και φιλοδοξία. Συνεχίζουμε την δουλειά και στο τέλος θα ανταμειφθούμε».
 
Για τους φιλάθλους του Ηροδότου:
 
«Είναι ο 12ος μας παίκτης. Μας προσφέρει απίστευτη στήριξη και μας δίνει δύναμη. Μας βοηθάνε και τον περιμένουμε σε κάθε ματς. Είναι πάντα εκεί για μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep