Δικαίωση Ουάνγκα!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΟΤ και ενεργοποίησε ποινή για τον Ζαν Ντενί Ουάνγκα. Επιβολή από Αγγελόπουλο.

Άσχημα νέα για τον ΑΟ Τρίκαλα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη έγινε γνωστό ότι η αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ απορρίφθηκε και παράλληλα ενεργοποιήθηκε ποινή αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στον Ζαν Ντενί Ουάνγκα. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που είχε καλύψει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Εκτός αυτού πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι τη Μεγάλη Τετάρτη κατατέθηκε αίτηση επιβολής ποινών του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος δεν διεκδικεί το 50%, αλλά το 100% των οφειλομένων που ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ! Και αυτό γιατί ο ίδιος αγωνιζόταν στο ΤΑΠ Τρίκαλα.

Οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Ουάνγκα.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ την επιβληθείσα με την 18/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ζαν Ουάνγκα, σε ποσοστό 50% κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep