Μετά τον Ουάνγκα... Αγγελόπουλος!

Ο Τρικαλινός βετεράνος Μάκης Αγγελόπουλος ακολούθησε τον δρόμο του Ζαν Ντενί Ουάνγκα και κατέθεσε προσφυγή κατά του ΑΟ Τρίκαλα.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Ζαν Ντενί Ουάνγκα στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Αφρικανός που είχε φορέσει τη φανέλα των Θεσσαλών τη σεζόν 2005-06, όταν αυτοί ήταν ΤΑΠ και μετείχαν στη Γ' Εθνική, έχει δικαιωθεί στο στάδιο της επιβολής ποινών και μαζί με το αίτημα ενεργοποίησης συνεκδικάστηκε η αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ.

Πριν, λοιπόν, εκδοθεί απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ήρθε να προστεθεί στη λίστα των προσφυγών ένας πρώην συμπαίκτης του Ουάνγκα και, μάλιστα, Τρικαλινός! Ο λόγος για τον βετεράνο, Ευθύμη Αγγελόπουλο. Ο 42χρονος πλέον είχε αγωνιστεί στους Κυανέρυθρους από το 1996 έως και το πρώτο μισό της σεζόν 2000-01. Επέστρεψε στα Τρίκαλα τη σεζόν 2005-06 και αγωνίστηκε με το ΤΑΠ σε 18 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγελόπουλος (έχει νομικό εκπρόσωπο τον Γιώργο Παναγόπουλο) δεν έχει κινηθεί στο παρελθόν όπως ο Ουάνγκα, κάτι που ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του. Το ποσό που διεκδικεί, κατά πληροφορίες, είναι λίγο πάνω από τις 3.000 ευρώ.

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep