Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT
Ξεκλειδώνεις 520 δώρα* χωρίς κατάθεση με το promo code BOO520.ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η Λαμία;»

Εμφανώς ενοχλημένος από την ήττα (4-0) από τη Λαμία ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος.

«Μήπως θα πάρει πρωτάθλημα η Λαμία;»

Καθόλου δεν άρεσε στον προπονητή του Άρη, Νίκο Αναστόπουλο, η βαριά ήττα (4-0) από τη Λαμία. Τόσο που άφησε το ειρωνικό του σχόλιο σε βάρος της ομάδας της Φθιώτιδας. «Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα θα πάρει το πρωτάθλημα; Σημασία έχει τι θα γίνει στα επίσημα ματς» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα μάθημα που θα μας βοηθήσει. Με τη φανέλα και το ρόστερ δεν παίρνεις αποτελέσματα. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε. Ήρθε η σφαλιάρα. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε».

Από τη μεριά του ο Σέρβος επιθετικός, Μπράνα Ίλιτς, είπε: «Ήταν φιλικό, αλλά ήταν σαν να παίζουμε πρωτάθλημα. Θα ήταν πρόβα τζενεράλε, αν παίζαμε την επόμενη Κυριακή. Δεν πήγαμε καλά. Μία κακή μέρα για εμάς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να το διορθώσουμε, να το πάρουμε σαν καλό και να ξυπνήσουμε. Ευτυχώς έχουμε 1-2 εβδομάδες, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να τα φτιάξουμε όλα».

Για την δική του απόδοση: «Εγώ παίζω και κάνω ότι μπορώ. Σίγουρα το τεχνικό τιμ ξέρει τι δεν πήγε καλά και θα βρουν τη λύση, να πάμε μπροστά και να παίξουμε καλύτερα».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ