Σκόρπισε τον Άρη η Λαμία

Η Λαμία συνέτριψε 4-0 τον Αρη στη Φθιώτιδα, γερό χαστούκι για τους Θεσσαλονικείς.

Ανώμαλη προσγείωση για τον Άρη, ο οποίος γνώρισε τη συντριβή στη Φθιώτιδα από τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-0 και είναι αξιοπερίεργο πώς θα διαχειριστούν αυτή την ήττα οι κίτρινοι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ντούνη στο 10΄που φλέρταρε με το 0-1, αλλά απέκρουσε ο Πίτκας. Στο 15΄ο Διούδης απομάκρυνε σουτ του Πίντο, ενώ η κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22΄πέρασε αουτ.

Στο 42΄ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Πίντο να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 από τα έντεκα βήματα. Η Λαμία έκανε στο 53΄το 2-0 με τον Βάντερσον και στο 63΄ο Τσούκαλος έγραψε το 3-0, για να πετύχει το τελικό 4-0 ο Κοτσώνης με κεφαλιά του στο 66΄. Από εκεί και πέρα ο Άρης απείλησε δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις προσπάθειες του Νέτο, που είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον. Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄ Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς).

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep