Επαναδιαπραγμάτευση με ΕΡΤ

Απαρτία στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (30/09) στη Football League.

Τηλεδιάσκεψη στη Football League προηγήθηκε αυτής στη Super League 2 την Τετάρτη (30/09). Ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τα μέλη της κατηγορίας για την πρόταση της ΕΡΤ και αυτό που τονίστηκε είναι ότι θα γίνει νέος γύρος διαπραγματεύσεων.

Στο συμβούλιο πήραν μέρος όλες οι ομάδες και μεταξύ άλλων συζήτησαν και το θέμα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Κάποιοι εκπρόσωποι ζήτησαν αν γίνεται να μην υπάρξει ασφάλεια σε ιδιωτική εταιρεία, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σύμφωνα, άλλωστε, με τον Κ.Ι.Μ.:

«Οι Ενώσεις επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα ασφαλίζουν ομαδικά όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ΠΑΕ-μελών τους μέχρι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της κάθε Ένωσης όσον αφορά την πλήρη κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης. Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί ομαδικό ασφαλιστήριο από την Ένωση, κάθε ομάδα ξεχωριστά οφείλει να ασφαλίσει μόνη της όλους τους ποδοσφαιριστές της δύναμής της σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία το αργότερο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Εάν κάποιες ΠΑΕ δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο ομαδικό ασφαλιστήριο, υποχρεούνται να ασφαλίσουν οι ίδιες όλους τους ποδοσφαιριστές της δύναμής τους σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία το αργότερο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος παρέχοντας τουλάχιστον τις ίδιες καλύψεις με το ομαδικό ασφαλιστήριο της Ένωσης».

Έγινε, επίσης, συζήτηση για χορηγίες, μείωση φορολογίας και τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αυτό θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους όπως είναι γνωστό. Εννοείται ότι κουβέντα έγινε και για την προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Είναι προφανές ότι λόγω της εκκρεμοδικίας έχει πάει πίσω η διαδικασία της κλήρωσης.

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep