Άδικος κόπος για Νίκη Βόλου

Τη Δευτέρα (05/10) εκδικάζεται η προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το βράδυ της Κυριακής (27/09) το FL News πρώτο σας ενημέρωσε για όσα υποστήριξε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου της Νίκης Βόλου σχετικά με την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Με την κίνησή της αυτή η θεσσαλική ομάδα στρέφεται κατά της διοργανώτριας που προβίβασε Διαγόρα και ΟΦ Ιεράπετρας παρότι η ίδια δεν μπορει να καλύψει οποιοδήποτε κενό ως 5η της βαθμολογίας.

Η Νίκη Βόλου αναφέρει ότι οι ΟΦ Ιεράπετρας, Διαγόρας δεν έχουν πάρει άδεια συμμετοχής (κανένας φάκελος δεν έχει εξεταστεί). Σημειώνεται ότι οι δύο προαναφερθείσες ομάδες αναμένεται να πάρουν παράταση για να καταθέσουν τους φακέλους τους. Βέβαια, όποιος αποτυγχάνει στη διαδικασία υπόκειται σε περιορισμούς ενίσχυσης και δεν του απαγορεύεται η συμμετοχή παρότι αυτό αναφέρει ο ΚΑΠ. Άδικος κόπος, δηλαδή για τους Κυανόλευκους...

Η προσφυγή αυτή θα συζητηθεί τη Δευτέρα (05/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αναλυτικά:

«Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 19609./28.09.2020) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ » ΚΑΤΑ του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία « Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2- Football League» για την ακύρωση 1) της υπ΄αριθμ. 6/16.9.2020 απόφασης του ΔΣ της καθής περί εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του ΔΣ σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα αυτής όπως συμπληρώσουν τις ομάδες με βάση τον βαθμολογικό πίνακα και μέχρι την 4η θέση αυτού σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής ή παραίτησης ομάδων, 2) της με εφαρμογή αυτής αντικατάστασης από τον Πρόεδρο της καθής των ομάδων ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ που δικαιούνταν συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 από τις ομάδες ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ 1965 και ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και 3) και κάθε μεταγενέστερης πράξης προς εφαρμογή της ως άνω αντικατάστασης».

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep