«Χρήματα δεν υπάρχουν»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος αιφνιδίασε την επιτροπή της Super League 2 και πλέον αναζητείται πολιτική λύση.

Στον «αέρα» συνεχίζει να βρίσκεται η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League έπειτα από τις δυσάρεστες εξελίξεις της Παρασκευής (28/06). Όπως σας είχε ενημερώσει το FL News, έγινε το προγραμματισμένο ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσο, ώστε η επιτροπή να ενημερωθεί για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εκτός του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου στο ραντεβού έδωσαν το «παρών» οι Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Ροκάκης, Λυχναράς (ΑΟΧ Κισσαμικός), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Οταπασίδης (Δόξα Δράμας). Απουσίαζε ο Αμανατίδης του Πλατανιά. Νωρίτερα είχε προγραμματιστεί ραντεβού με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά αυτό αποφασίστηκε να μετατεθεί για τη Δευτέρα (01/07, 13:30), γιατί κρίθηκε ορθότερο να προηγηθεί συνάντηση στην ΕΡΤ.

Ωστόσο, ο Δρόσος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε με τα μέλη της υπό σύσταση κατηγορίας τους... αιφνιδίασε, λέγοντας ότι στα ταμεία του κρατικού καναλιού δεν υπάρχουν χρήματα, γιατί δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προβλεπόμενου από την αναδιάρθρωση ποσού. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε να αναβληθεί εκ νέου η συνάντηση με τον Βασιλειάδη και να σταλεί επιστολή στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ώστε να βρεθεί πολιτική λύση. Σε αυτή ζητείται ραντεβού έως τη Δευτέρα (01/07) και τονίζεται μεταξύ άλλων ότι: «Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων της αναδιάρθρωσης χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία και αναμένουμε άμεσα».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep