Ραντεβού με ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) θα συναντηθεί η αντιπροσωπεία της Super League 2 με τη διοίκηση της ΕΡΤ για το καυτό θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Έστω και την τελευταία στιγμή υπήρξε αντίδραση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και την κρατική τηλεόραση και έτσι η Παρασκευή (28/6) παίρνει τον χαρακτήρα της κρίσιμης ημέρας για να κλείσει το θέμα της υπογραφής του τηλεοπτικού συμβολαίου για τη νέα κατηγορία.

Η αντιπροσωπεία της Super League 2, όπως είχε οριστεί στο άτυπο σύμβουλιο, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις τόσο με την πολιτική ηγεσία, όσο και με την κρατική τηλεόραση την Παρασκευή (28/06) για να συζητήσουν την ολοκλήρωση όσων είχαν συμφωνηθεί κατά τον προγραμματισμό της αναδιάρθρωσης και προέβλεπαν τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά του νέου πρωταθλήματος ωστε η προσπάθεια να γίνει σε σταθερές οικονομικες βάσεις.

Μόλις λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές μοιάζει επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί η συμφωνία, ώστε να κυλήσει όπως πρέπει ο προγραμματισμός των ομάδων και να μη χάσουν παραπάνω από τρεις εβδομάδες μέχρι να οριστούν οι νέοι πολιτικοί υπεύθυνοι του Αθλητισμού, αλλά και να ξεκαθαρίσει αν η ΕΡΤ θα συνεχίσει με την ίδια διοίκηση ή, υπάρξουν αλλαγές.

Το πλεονέκτημα είναι πως υπάρχει ήδη το προσύμφωνο και ουσιαστικά εκκρεμεί η επικύρωσή του. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ή, αφήσει την εκκρεμότητα στην επόμενη Κυβέρνηση, όπως έχει γίνει για την ανανέωση των συμβολαίων με τις ομάδες της Super League 1 που πήρε παράταση μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2019 00:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep