Απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές

Οι προσφυγές των Άρη Λυχναρά, Καλλιθέας κατά της Football League απορρίφθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Απόρριψη και για Πλατανιά, Εθνικό, Αστέρα Αμαλιάδας.

Φουλ των απορρίψεων. Το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (25/07) απορριπτικές αποφάσεις, τόσο στο αίτημα του ηττημένου των αρχαιρεσιών της λίγκας, Άρη Λυχναρά κατά της Football League, όσο και σε αυτό της Καλλιθέας κατά της διοργανώτριας. Έτσι, εκλογές στην Ένωση δεν θα γίνουν ξανά, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να παραμένει πρόεδρος, ενώ παράλληλα έσβησε και η τελευταία ελπίδα της αθηναϊκής ΠΑΕ να μείνει στην κατηγορία.

Το Διαιτητικό έκανε ακόμα γνωστό ότι απορρίφθηκαν οι προσφυγές και των Εθνικού, Αστέρα Αμαλιάδας, άρα εκκρεμοδικίες στη Γ' Εθνική δεν υφίστανται πλέον, ενώ ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα στην υπόθεση του Πλατανιά. Οι Χανιώτες ζητούσαν ακύρωση της απόφασης της Α' ΕΕΟΔ για τον Δημήτρη Στάμου λόγω μη νόμιμης σύνθεσης της Επιτροπής.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Στάμου.

Απορρίπτει την 11.07.2018 προσφυγή των 1) Αριστόδημου Λυχναρά 2) ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός κατά της Football League για ακύρωση α) της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της τής 6ης Ιουλίου 2018 β) των από 6 Ιουλίου 2018 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της Γενικής Συνέλευσης των μελών και της Εφορευτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της, δυνάμει της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΔΣ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Εθνικός κατά της υπ’ αριθμ. 52/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Αστέρας Αμαλιάδας Πανοπούλου κατά της υπ΄ αριθμ. 53/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και του σωματείου Ηρόδοτος.

Απορρίπτει την από 16.7.2018 προσφυγή της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της Football League».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 01:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep