Οι… προσφυγές του Πλατανιά!

Νομικά κατά Ενσικουλού, Ατρομήτου ο Πλατανιάς. Στο Διαιτητικό για Στάμου με… Παναγόπουλο.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πρόσφατα τον Κλαρκ Ενσικουλού από τον Πλατανιά. Δύο ημέρες πριν ο Κονγκολέζος, που δεσμευόταν με συμβόλαιο, είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας των Χανίων, η οποία προγραμματίστηκε να εκδικαστεί τη Δευτέρα (16/07) στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ποιες ειδήσεις προέκυψαν από τη συνεδρίαση; Η αντίθετη προσφυγή των «ερυθρόλευκων», τόσο σε βάρος της ομάδας του Περιστερίου, όσο και κατά του ποδοσφαιριστή!

Το FL News σας παρουσιάζει το σχετικό ρεπορτάζ…

Στην Α’ ΕΕΟΔ την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησε ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του. Ο νομικός εκπρόσωπος του Ενσικουλού, Αργύρης Λίβας δεν συναίνεσε και τότε ο Παναγόπουλος είπε: «Έχουμε καταθέσει αντίθετη προσφυγή και κατά του παίκτη και κατά του Ατρομήτου, αλλά δεν έχουν προσδιοριστεί. Ζητούμε συνεκδίκαση».

Ο Λίβας απάντησε: «Πρώτον είναι καταγγελία. Εμείς εδώ και 20 ημέρες, από τις 25 Ιουνίου έχουμε καταθέσει προσφυγή και η αντίθετη δεν έχει κοινοποιηθεί». Ο Παναγόπουλος παραδέχτηκε ότι αυτό δεν είχε συμβεί και ανέφερε: «Είχα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσα να την κοινοποιήσω. Ανέλαβα καθυστερημένα τον Πλατανιά και όταν πήρα την εντολή, την κατέθεσα. Θα κοινοποιηθεί άμεσα».

Ο δικηγόρος του Ενσικουλού ζήτησε από τον πρόεδρο της έδρας να εκδώσει απόφαση, έστω στις 23 Ιουλίου, οπότε μετατέθηκε η εκδίκαση: «Έστω για την ελευθερία του να βγάλετε απόφαση. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα…». Έθεσε, πάντως και το ερώτημα με ποια σύνθεση θα συνεδριάσει η Α’ ΕΕΟΔ, αφού ο Πλατανιάς είναι ομάδα Football League και ο Ατρόμητος Super League.

Διαιτητικό για Στάμου

Η ομάδα των Χανίων, πάντως, δεν έμεινε εδώ. Συγκεκριμένα, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να δικαιωθεί σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Δημήτρη Στάμου. Πού στηρίζεται ο Πλατανιάς; Στην προσφυγή του σημειώνει ότι η σύνθεση της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ είναι μη νόμιμη, καθώς ο πρόεδρός της, Βασίλης Ανδρόνικος είναι συνταξιούχος εφέτης, ενώ ο κανονισμός προβλέπει εν ενεργεία δικαστικό.

Σημειωτέον ότι για το ζήτημα έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης και ως μάρτυρας στην ανάκριση προσήλθε ο δικηγόρος, Νίκος Λαγαρίας πρώην μέλος της Α’ ΕΕΟΔ.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep