«Διαβιβάζει στη διοργανώτρια»

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ένσταση... ανασφάλισης που κατέθεσε η Δόξα Δράμας σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου.

Την αναμενόμενη απόφαση πήρε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League σε ό,τι αφορά στην ένσταση που είχε καταθέσει η Δόξα Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου για ασφαλιστικά θέματα. Όπως είχε αποφασίσει για την ένσταση της Καλλιθέας σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας, έτσι και τώρα την απέρριψε και διαβίβασε την υπόθεση στη διοργανώτρια.

Η Football League, λοιπόν, καλείται να διερευνήσει εάν η μη ασφάλιση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία συνιστά λόγω απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα και επομένως αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της υπόθεσης...

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ κατ' αντιμωλία των διαδίκων.

ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την ένδικη ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος απο την ως άνω ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε, αυτή να διερευνήσει εάν η μη ασφάλιση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία των ποδοσφαιριστών της καθ' ης η ένσταση ΠΑΕ συνιστά λόγο απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά απο απόφαση του Δ.Σ. αυτής (άρθρο 12 της οικείας Προκήρυξης, σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 4 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας και άρθρο 89 του ν.2725/1999). (Ένσταση της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ)».

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep