«Ωμός εκβιασμός»

Σε σέντρα χωρίς πιστοποιητικά συμμετοχής προσανατολίζεται η Football League.

[googlead][/googlead]

Οι πιέσεις που ασκούνται για άμεση έναρξη πρωταθλήματος στη Football League είναι μεγάλες. Λύση από πλευράς ΕΕΑ δεν φαίνεται ότι βρίσκεται, τουλάχιστον άμεσα και η διοργανώτρια προκρίνει πλέον τον δρόμο της έναρξης χωρίς πιστοποιητικά συμμετοχής! Αυτό τόνισε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στον «Yellow Radio» και μίλησε για «ωμό» εκβιασμό της επιτροπής.

Υπάρχει ήδη κίνηση από ΠΑΕ, ώστε το έκτακτο ΔΣ να γίνει τη Δευτέρα (16/10) για να προλάβει η λίγκα τις διαδικασίες και όπως σημείωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό».

Εάν επιβεβαιωθεί ότι η λίγκα πάρει εν τέλει τη συγκεκριμένη οδό, αφού προηγουμένως έχει λάβει το «οκ» του Υπουργού, τότε, φυσικά, θα ευνοηθούν οι ΠΑΕ που γνωρίζουν ότι έχουν στείλει φακέλους στην ΕΕΑ με σοβαρές ελλείψεις...

Αναλυτικά ο Λεουτσάκος είπε:

«Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή. Τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.

Πήρα την Τετάρτη στην Επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος. Περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα, γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.

Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες. Περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας «πυροβολάνε» συνέχεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep