Έκτακτο συμβούλιο

Η Football League δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη και να ορίσει πρόγραμμα χωρίς πιστοποιητικά συμμετοχής. Στην ΕΕΑ ο Λεουτσάκος.

[googlead][/googlead]

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος. Χωρίς πιστοποιητικά συμμετοχής η Football League δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη και να ορίσει αγώνες για την πρεμιέρα, με τη διοργανώτρια να αναγνωρίζει τα παράπονα των ΠΑΕ και να προσπαθεί να βρει λύσεις.

«Την Παρασκευή θα πάω στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να βρούμε μία λύση», δήλωσε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος στο FL News και σημείωσε: «Κάνουμε αγώνα δρόμου για να βρούμε χορηγούς και με όλη αυτή την κατάσταση τα πάντα «παγώνουν». Αναγνωρίζουμε τα παράπονα των ΠΑΕ που θέλουν να ξεκινήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ο Λεουτσάκος ότι την Τρίτη (17/10) ή την Τετάρτη (18/10) η διοργανώτρια θα ορίσει έκτακτο ΔΣ, προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν το θέμα και να δουν πώς μπορούν να κινηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν 2015-16 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε δώσει προθεσμία σε Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή για την προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια τους να μην οριστούν για την πρεμιέρα.

Σε ό,τι αφορά στην τροποποίηση του προγράμματος, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στο - πολύ πιθανό - ενδεχόμενο αναβολής, η επιπλέον εμβόλιμη αγωνιστική θα οριστεί μετά το Πάσχα, δηλαδή πιθανότατα στις 11 Απριλίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep