«Στη Γ' Εθνική ο Άρης»!

Η Επιτροπή Εφέσεων φέρεται να αποφάσισε ομόφωνα την απόρριψη των εφέσεων των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (20/08) προέκυπτε ανησυχία στις τάξεις του Άρη ενόψει της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων. Οι «κίτρινοι» όπως και οι άλλοι τρεις δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Κηφισιά, Παναργειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης) ζητούσαν να καλύψουν τα δύο κενά στη Football League για να συμπληρωθεί η 20άδα που προβλέπει η προκήρυξη. Ο νέος ΚΑΠ, άλλωστε, δεν μπορεί να εφαρμοστεί από φέτος, αλλά από την επόμενη σεζόν...

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δευτεραθλητών εξέφραζαν την ανησυχία τους αργά το βράδυ για αρνητική απόφαση, ενώ το blog «dikisports» ανέφερε ότι υπήρξε ομοφωνία των δικαστών για απόρριψη των εφέσεων, επικαλούμενοι το νέο ΚΑΠ! Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ: «Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της «Δίκης» για τις αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: Ο Άρης θα συνεχίσει στη Γ' εθνική, ο Απόλλων Σμύρνης στη FL και ο Λεβαδειακός στη SL».

Το πρωί της Παρασκευής (21/08) η Εφέσεων θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της και θα φανεί αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια αυτά που θα κρατήσουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν τον Άρη στη Γ' Εθνική. Σε μία τέτοια περίπτωση, μάλιστα, αναμένονται δυναμικές αντιδράσεις από πλευράς των «κίτρινων».

Εκτός της απόρριψης των παραπάνω εφέσεων η ΕΠΟ φέρεται να απέρριψε και το αίτημα του Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μένει στη Football League και τον Λεβαδειακό στη Super League.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 02:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep