Για Παρασκευή οι αποφάσεις

Εκδικάστηκαν την Πέμπτη (20/08) οι εφέσεις Απόλλωνα και δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.

Την Παρασκευή (21/08) εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τις αποφάσεις της που αφορούν στις προσφυγές του Απόλλωνα και των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε προσφύγει κατά της Super League που επικύρωσε τη βαθμολογία, ενώ οι Άρης, Παναργειακός, Κηφισιά και ΑΕ Καραϊσκάκης κατά της απόφασης της Football League για πρωτάθλημα έως 18 ομάδων.

Ο νομικός του Απόλλωνα, Μηνάς Λυσάνδρου υποστηρίξε ότι η Super League δεν έπρεπε να βάλει την Κέρκυρα στην τελευταία θέση και ότι κανονικά έπρεπε να υποβιβαστούν πέντε ΠΑΕ και να προβιβαστεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως 3η. Αντίθετα, οι Οικονομάκης, Βαγιάκος της Super League σημείωσαν ότι δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία και η προκήρυξη προέβλεπε υποβιβασμό τεσσάρων.

Σε ό,τι αφορά στις εφέσεις των δευτεραθλητών, όλοι οι δικηγόροι στάθηκαν στην προκήρυξη που μιλά για πρωτάθλημα 20 ομάδων και στον ΚΑΠ, ο οποίος αναφέρει ότι τα κενά συμπληρώνονται από ομάδες της Γ' Εθνικής. Βέβαια, ο νομικός της Football League, Αντώνης Βουγίδης υποστήριξε ότι ο νέος ΚΑΠ πρέπει να ισχύσει άμεσα, δηλαδή αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των προβλεπόμενων ομάδων, τότε να μην καλύπτονται τα κενά.

O νομικός εκπρόσωπος της ΑΕ Καραϊσκάκης, Βασίλης Γκαγκάτσης ανέφερε από την πλευρά του ότι η ΕΠΟ έχει αποφασίσει από τις 10 Ιουνίου ώστε η Football League να διεξαχθεί με 20 ομάδες και υπογράμμισε ότι ο νέος ΚΑΠ ισχύει από την επόμενη σεζόν.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 01:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep