Μπάχαλο με την επιτήρηση (pic)

Τι δήλωσε ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου για το θέμα των εφέσεων των ΠΑΕ κατά των αποφάσεων της ΠΟΑ.

[googlead][/googlead]

Θέμα με τις εφέσεις των Αιγινιακού, Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Καλλιθέας έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα όπως αποκάλυψε το FL News. Όλες τους προσέφυγαν στο Διαιτητικό, προσπαθώντας να ανατρέψουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης στο πλαίσιο της διαδικασίας επιτήρησης, όμως οι αιτήσεις του (2.500 ευρώ παράβολο) απορρίφθηκαν με το σκεπτικό να αναφέρει ότι δεν είχαν δικαίωμα έφεσης!

Οι ευθύνες για το μπάχαλο... μπαλάκι όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του διευθυντή αδειοδότησης, Γιώργου Δημητρίου στην εφημερίδα «Live Sport». Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε ότι ο ισχύων κανονισμός είναι αυτός που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ψηφιστεί η αλλαγή του, ούτε αυτός έχει τροποποιηθεί. «Μάλλον δεν είμαι αρεστός», είπε με νόημα και άδειασε το Διαιτητικό Δικαστήριο!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πράγματι στον αναρτημένο κανονισμό στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρεται:

pppp

Αναλυτικά ο Δημητρίου δήλωσε:

«Θέλω να μου πείτε εσείς ή όποιος άλλος ξέρει... Όταν ένας κανονισμός που είναι αναρτημένος στο σάιτ της ομοσπονδίας λέει «Α» και μία απόφαση της εκτελεστικής λέει «Β», τι ισχύει; Ο αναρτημένος ή η απόφαση; Αν λέγαμε ότι δεν έχουν δικαίωμα έφεσης και κάποιος έλεγε «ο κανονισμός στο σάιτ λέει άλλα και δεν έχει αλλάξει», τι θα γινόταν;

Αυτά είναι τα δεδομένα. Ο κανονισμός είναι στο σάιτ της ομοσπονδίας, δεν έχει ψηφιστεί η αλλαγή του, δεν έχει τροποποιηθεί, δεν έχει περάσει από κάπου. Προφανώς δεν είμαι πολύ αρεστός, οπότε βρήκαμε κάτι να πούμε. Δεν είναι δική μου ερμηνεία. Πώς μπορεί κάποιος να πει ότι ένας αναρτημένος κανονισμός δεν ισχύει;».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 11:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep