Τετέλεσται ο Ηρόδοτος

Επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την αποβολή της κρητικής ομάδας.

Και επίσημα εκτός Super League 2 βρέθηκε ο Ηρόδοτος. Το FL News από το πρωί ενημέρωσε για την επικείμενη εξέλιξη, ενώ και σε νεότερο ρεπορτάζ έκανε γνωστό ότι τα δεδομένα δεν επρόκειτο να ανατραπούν. Η κρητική ομάδα, η οποία απασχόλησε περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους αποβλήθηκε και η λίγκα ενημέρωσε:

«Η διοργανώτρια αρχή με απόφασή της, απέβαλε την ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς και από το Πρωτάθλημα Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, σύμφωνα με το άρθρο 25, παράγραφος 3 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ διότι υπέπεσε πάνω από τρεις φορές σε παράβαση που αφορά ποινές, οι οποίες ενεργοποιούνται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων προς ποδοσφαιριστές».

Οι Κυανόλευκοι φεύγουν από το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη - 1 ισοπαλία - 15 ήττες. Η μοναδική τους επικράτηση ήταν απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ (3-1) και η μόνη τους ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά (0-0). Δεν πλήρωσαν παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο, αλλά λόγω καθυστέρησης έκδοσης της απόφασης από την πειθαρχική της ΕΠΟ αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Καλαμάτα.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά οι παίκτες του Ηροδότου άρχισαν να πέφτουν κάτω προς τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα αυτό να διακοπεί. Προχώρησαν σε διαδοχικές αλλαγές προπονητών, άλλαξαν πλήρως το ρόστερ τους τον Ιανουάριο και εν τέλει οδηγούνται εκτός πρωταθλήματος για οφειλές 40 χιλιάδων ευρώ σε 5 ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρόδοτος όπως και ο Απόλλων Λάρισας που αποχώρησε ήταν οι δύο ΠΑΕ που δεν είχαν πιστοποιητικό συμμετοχής, αλλά ο νόμος τους επέτρεπε να συμμετέχουν κανονικά...

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep