Επίθεση σε Μελά στα Χανιά (photos)

Ο Γιώργος Μελάς εκδιώχθηκε από το γήπεδο μετά από επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς των Χανίων.

Από τα δημοσιογραφικά μπουθ ήθελε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού με τον Αχαρναϊκό ο Γιώργος Μελάς, αλλά οι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων είχαν άλλη γνώμη. Ο Μελάς την περσινή περίοδο ήταν πρόεδρος στην ομάδα του ΑΟ Χανιά που τελικά υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική λόγω οικονομικών προβλημάτων και αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο τιμόνι του Αχαρναϊκού.

ml11

Οι οπαδοί της γηπεδούχου είδαν τον Μελά πρώτη φορά μετά τις περιπέτειες του καλοκαιριού και, φυσικά, μετά τη σύμπλευση του ΑΟ Χανιά με τον Κισσαμικό. Η αντίδρασή τους δεν ήταν η καλύτερη όπως ήταν φυσικό. Του επιτέθηκαν, με αρκετούς να βρίσκονται έξω από το μπουθ που είχε επιλέξει να καθίσει. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν άμεσα να τον φυγαδεύσουν αφού οι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και μεταφέρθηκε από την πίσω πλευρά στην φυσούνα του γηπέδου.

ml12

Εκεί, ο Γιώργος Μελάς, αντέδρασε έντονα, γιατί δεν του επέτρεψαν να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και η Αστυνομία τον οδήγησε αρχικά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια μακριά από το γήπεδο ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δική του ασφάλεια, αλλά και εκείνη του παιχνιδιού.

ml13

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep