Με καρέ στο -3!

Ο Άρης έκανε περίπατο (4-0) απέναντι στον Πανελευσινιακό και δέχτηκε το «δώρο» του ΑΟ Τρίκαλα, που τον φέρνει 3 πόντους από την τροχιά ανόδου.

Το χρέος του και μάλιστα, με εμφατικό τρόπο έκανε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» διέλυσαν με 4-0 τον Πανελευσινιακό, χάρη σε ένα ξέσπασμα διαρκείας στο δεύτερο μέρος και μπήκαν ακόμα πιο γερά στο κόλπο της ανόδου, μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Λαμίας στα Τρίκαλα.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο μέρος, όταν το άγχος κυρίευσε τους ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Σε αντίθεση με την επανάληψη, όταν μέσα σε ένα πεντάλεπτο, οι Τάτος (51’) και Ίλιτς (56) έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και οδήγησαν τον Άρη στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Καπνίδης στο 73’ με πέναλτι και ο Ταυλαρίδης στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει τους «κίτρινους» σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή. Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, έχοντας μάλιστα μηδέν παθητικό με τέρματα 10-0. Όσον αφορά την Ελευσίνα, η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, ενώ προφανώς και στοίχισαν οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 51’ Τάτος, 56’ Ίλιτς, 76’ Καπνίδης, 83’ Ταυλαρίδης

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Πίτου Γκαρσία (73’ Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (66’ Ταυλαρίδης), Ντούνης (78’ Μιλούνοβιτς), Ντόγος, Ιλιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσούπρος, Ζέλιος, Κορομηλάς (32’ λ.τρ. Καμπούρης), Αρναούτογλου, Κρισμάρεβιτς, Γραικός (53’ Στόγιος), Κασνέτση, Σέλμπι, Σταματάκης, Αγγελούδης (50’ Δημόπουλος).

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep