Όταν δεν μπορείς να νικήσεις...

Ο Πανσερραϊκός πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Παναιγιαλείου.

Με όπλο το αήττητο της έδρας του παρατάχθηκε απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Παναιγιάλειος. Ο πόντος που είχε αποσπάσει στον Εύοσμο θα είχε αξία με νίκη σε βάρος των Σερραίων, οι οποίοι, όμως προέρχονταν από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες. Τελικά, τα «λιοντάρια» έβαλαν... δύσκολα στη «Μαύρη Θύελλα» και πήραν τον βαθμό (1-1), αποτέλεσμα που δεν χαλάει κανέναν.

Η ομάδα του Αιγίου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Μπαλατσούκα και για πολλές καθυστερήσεις από πλευράς «ερυθρόλευκων». Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε απάντηση, διεύρυνε το αήττητο σερί της και από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να νικήσει, τουλάχιστον πήρε τον πόντο.

Τα «λιοντάρια» μπλόκαραν τους γηπεδούχους και εκτός μίας φάσης στο 2' με σουτ του Κρητικού δεν δέχτηκαν άλλη απειλή στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Αιγίου έδειχνε να μην πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 30' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Γκούρτσας σέντραρε και ο Κανούλας με προβολή νίκησε τον Γκαραβέλη. Στο 33' υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Παναιγιαλείου για πέναλτι σε χέρι Καψάλη, όμως ο Μπαλατσούκας δεν είδε παράβαση.

Η πίεση των «μελανόλευκων» όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν, όμως ο τερματοφύλακας, Μποριβόγιε Ρίστιτς ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έσωσε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις την εστία του. Η ισοφάριση για τον Παναιγιάλειο ήρθε στο 57' σε μία φάση που δεν προμήνυε γκολ. Ο Νταγκεστάνι σέντραρε, και μία κακή συνεννόηση της άμυνας του Πανσερραϊκού έδωσε την ευκαιρία στον Σκαρτσίλα να φέρει το ματς στα ίσα. Άλλη μεγάλη ευκαιρία, όμως δεν σημειώθηκε, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 97' λόγω των πολλών διακοπών που υπήρξαν και οι οποίες προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες του Παναιγιαλείου. Για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 57' Σκαρτσίλας - 30' Κανούλας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (67' Ντέμο), Νταγκεστάνι (86' Μωυσίδης), Στίκας, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Γκούφας (58' Βουτσιώτης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Παπατζίκος, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Φούσου, Τσίμικας, Γκούρτσας (89' Τσούτσης), Κανούλας (65' Πόζογλου).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πλάκας (Δυτ. Αττικης)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep