Logo
Print this page

Αμφίβολοι τέσσερις στον Άρη

Εκτός από τον Τζιμπούρ, ακόμα τέσσερις παίκτες είναι αμφίβολοι για το ματς του Άρη με τον Κισσαμικό

Με το μυαλό στο παιχνίδι του Σαββάτου (26/11, 15:00) με τον Κισσαμικό στα Χανιά ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη την Τρίτη (22/11), με τα προβλήματα να είναι αρκετά. Εκτός πλάνων για το ματς αυτό έχει τεθεί ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ακόμα τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο λόγος για τους Μπαργκάν, Ανάκογλου, Μπούρμπο και Βουτσιά, η κατάσταση των οποίων θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Οι Βουτσιάς, Μπαργκάν, όπως και ο Ανάκογλου, θα επιχειρήσουν την Τετάρτη (23/11) να μπουν σε φουλ ρυθμούς και ο Νίκος Αναστόπουλος θα διαπιστώσει αν μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του για τον Κισσαμικό.

Παράλληλα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε κανονικά με τον Άρη ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος τη Δευτέρα είχε εξασφαλίσει άδεια για να μεταβεί στην Αθήνα και να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες αναφορικά με την προσφυγή του κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου:

«Οι Δημήτρης Ανάκογλου (διάταση στο γαστροκνήμιο) και Πασχάλης Βουτσιάς (ενοχλήσεις στο πόδι) ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά από την πλευρά του ο Χρήστος Μπούρμπος, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το πόδι του (είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο).

Ο Κενάν Μπαργκάν αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης και για –καθαρά- προληπτικούς λόγους αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωσή της. Για μια ακόμη μέρα δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Από εκεί και μετά, ο Μάρκος Ντούνης προπονήθηκε σήμερα κανονικά».

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 17:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr