Logo
Print this page

Μεταγραφική τριάδα στην ΑΕΛ

Οι διοικούντες τους «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Σουλιώτη, Σωτήρη Χάμου και Θανάση Πατινιώτη

Την αμυντική της γραμμή και τον χώρο του κέντρου ενίσχυσε η ΑΕΛ με την απόκτηση των τριών παικτών που ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη (4/8). Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» και με τη… βούλα είναι ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης, Ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος Σωτήρης Χάμος και ο 21 ετ΄βων μέσος Θανάσης Πατινιώτης.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο, 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr