Εν τέλει... ένσταση

Μπάχαλο στη Δόξα Δράμας με την ένσταση και νέες διαρροές αποχώρησης Μπύρου. Προς αποχώρηση Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Πίτκας.

Τη φημολογία που την ήθελε να καταθέτει ένσταση κατά του Αήττητου Σπάτων διέψευδε η Δόξα Δράμας. Ωστόσο, την Πέμπτη (27/12), οπότε εξέπνεε η σχετική προθεσμία, οι Δραμινοί κινήθηκαν νομικά, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα των Μεσογείων δεν έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο και κατά συνέπεια η διοργανώτρια δεν έπρεπε να ορίζει τα παιχνίδια της...

Από την ΠΑΕ ανέφεραν αρχικά ότι η ενημέρωση που είχαν ήταν ότι δεν υπήρχαν ελπίδες δικαίωσης και προφανώς αποφάσισαν να καταθέσουν ένσταση για να... χρυσώσουν το χάπι μετά το κάζο στα Σπάτα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν υφίσταται. Είναι διαλυμένη και, μάλιστα, ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα χρήματά τους έφτασαν στο σημείο να απευθύνουν έκκληση στον Υφυπουργό για να τα πάρουν.

Την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπύρος διαρρέει εκ νέου τάσεις φυγής και στην ιστοσελίδα «arenafm.gr» αναφέρεται ότι λέει στο περιβάλλον του:

«Θέλω να κάνω ένα δώρο στη Δράμα, μια ομάδα Β´ Εθνικής. Δίνω την ομάδα στον Ερασιτέχνη, για να διαπραγματευτεί εκείνος με όποιον θέλει. Του πετάω το… μπαλάκι, ας μπλέξουν με όποιον επιθυμούν. Και ένας να με αμφισβητεί, δε θέλω να μείνω. Νιώθω αχαριστία. Δε γίνεται να με… φτύνουν και να παριστάνω οτι βρέχει” φέρεται να τονίζει διαρκώς σαν… καραμέλα τις τελευταίες ώρες στον στενό του κύκλο.

Αν με αμφισβητεί η πόλη, κάνω εκκαθάριση και φεύγω. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τερματίσω τη χρονιά. Ουσιαστικά, έχω ήδη φύγει και κάνω υπομονή. Αν προκληθώ όμως λίγο ακόμα, φεύγω και η Δόξα μένει στα κρύα του λουτρού. Χρειάζονται άλλα 700 χιλιάρικα ως τον Μάιο. Θέλω να αφήσω έργο φεύγοντας, κάθε μήνα βάζω 120 χιλιάρικα από την τσέπη μου. Να μη σβήσει η προσπάθεια της τριετίας. Στόχος μου πλέον είναι να αφήσω τη Δόξα εντός δεκάδας και εγγυημένα έσοδα και να φύγω».

Στη λίστα των αποχωρήσεων οι Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Πίτκας

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις βασικών, εκτός του τερματοφύλακα, Βαγγέλη Πίτκα που έχει μπει στο περιθώριο μετά το 2-3 από τον Ηρόδοτο, ο Μπύρος δείχνει αποφασισμένος να λύσει τα συμβόλαια των Νίκου Κουσκουνά, Παντελή Ριζογιάννη. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σημειώνει: «Δε με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις. Κάποιοι παίκτες και βασικοί δεν μας κάνουν, προχωράμε σε ανανέωση».

Last modified onΠέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep