Σκέψεις ένστασης η Δόξα

Η Δόξα Δράμας υποστηρίζει ότι ο Αήττητος Σπάτων έπρεπε να έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο έως την Παρασκευή (21/12).

Ταπεινωτική ήττα (2-0) γνώρισε στα Σπάτα η Δόξα Δράμας από τον Αήττητο, αλλά μετά το φινάλε του αγώνα από την ΠΑΕ διέρρεαν ότι είναι πιθανό να καταθέσουν ένσταση κατά της ομάδας των Μεσογείων. Τι υποστήριζαν; Ότι η προθεσμία που είχε δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στους νεοφώτιστους για κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου εξέπνευσε την Παρασκευή (21/12).

Την οριστική απόφαση θα την πάρει ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μπύρος και το περιθώριο για την κατάθεση αυτής είναι δύο εργάσιμες, άρα έως την Πέμπτη (27/12). Σημειώνεται ότι στο άρθρο 68 παρ.9 του αθλητικού νόμου 2725/99 αναφέρεται σχετικά με τη μη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου:

«Σε περίπτωση κατά την οποία η προσωρινή επιτροπή της Α.Α.Ε. δεν τηρήσει την πιο πάνω διαδικασία και τις προβλεπόμενες προθεσμίες, η ομάδα της εταιρείας αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Τη σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδει το ΔΣ του οικείου επαγγελματικού συνδέσμου, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών από την υποβολή σε αυτό σχετικής έκθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Εάν κατατεθεί η ένσταση, τότε στην εκδίκαση θα φανεί εάν έχει δίκαιο η Δόξα Δράμας και ποια τα χρονικά περιθώρια που είχαν δοθεί στον Αήττητο Σπάτων.

Last modified onΔευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 03:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep