Επιβολή από Κανούλα, Δημολιό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε επιβολή ποινών στον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές στους Σάκη Κανούλα, Δημήτρη Δημολιό.

Λίγες ημέρες μετά τη συζήτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο των αιτημάτων επιβολής ποινών κατά του Απόλλωνα Λάρισας, ανακοινώθηκαν οι σχετικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενημέρωσε για τις οφειλές στους Σάκη Κανούλα, Δημήτρη Δημολιό:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Εάν αμφότεροι δεν πληρωθούν εντός τριών εργάσιμων, τότε θα συζητηθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο αιτήματα ενεργοποίησης ποινών.

Last modified onΠέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep