«Μας ταλαιπωρούν επτά μήνες»

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής του Απόλλωνα Λάρισας παρά τις διαβεβαιώσεις εξόφλησης. Συζητήθηκαν οκτώ αιτήματα ενεργοποίησης και δύο επιβολής ποινών. Εξόφληση Συράκου.

Ένα ολόκληρο πινάκιο γέμισε ο Απόλλων Λάρισας την Τρίτη (18/12) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σε αυτό υπήρχαν εννέα αιτήματα ενεργοποίησης και δύο επιβολής ποινών σε βάρος των Θεσσαλών. Η ΠΑΕ επεδίωξε την αναβολή της συζήτησης, υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη μοιράσει χρήματα, όμως το αίτημα απορρίφθηκε. Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκπροσώπησε ο νομικός, Αργύρης Λίβας, ενώ τους περισσότερους πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν κινηθεί νομικά ο δικηγόρος, Γιώργος Ζελελίδης. Σημειώνεται ότι «παρών» στη διαδικασία, όπως και σε όλες τις προηγούμενες ήταν ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που απηύθυνε έκκληση στην πρόεδρο, Ιωάννα Μαργέλλου - Μπουλταδάκη για άμεση έκδοση απόφασης.

Οι οκτώ ενεργοποιήσεις

Η πρώτη υπόθεση που συζητήθηκε ήταν αυτή του Βαγγέλη Ανδρέου. Ο Λίβας που παραστάθηκε μόνο για το αίτημα αναβολής υποστήριξε:

«Όλες οι υποθέσεις είναι πανομοιότυπες. Έχουν γίνει κάποιες καταβολές την Τρίτη (18/12) σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά ο κύριος Ανδρέου έχει σχεδόν εξοφληθεί. Έχουν μπει στον λογαριασμό του 4.000 ευρώ. Από λάθος μου έχουν στείλει μόνο τα 2.000 ευρώ. Έγινε ένα μπέρδεμα στην τράπεζα και σε κάποιους έβαλαν διπλά λεφτά. Κάναμε ανάκληση στην τράπεζα. Στον Ανδρέου έχουν μπει οι 4.000 από τις σχεδόν 5.000. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητώ αναβολή. Πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη εκδίκαση θα τους έχουμε εξοφλήσει όλους».

Η αντίδραση του Ζελελίδη; «Δεν συναινούμε με κανέναν τρόπο. Από τις οκτώ καταβολές μόνο οι τρεις είδαν χρήματα και οι άλλοι καθόλου. Δεν υπάρχει εξόφληση».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Παπαζαχαρίας και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Διαιτητικού είπε:

«Μου χρωστούν πάνω από 10.000 ευρώ και έχουν βάλει 4.000. Ταλαιπωρούμαστε πάνω από επτά μήνες. Έχουμε δώσει πολλές φορές αναβολή. Τα έχουμε ανάγκη τα χρήματα όλα τα παιδιά. Αν μπορούσαν θα ήταν όλοι εδώ, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα οδοιπορικά. Σας ζητώ να βγει άμεσα απόφαση. Έχουμε ανάγκη τα χρήματα».

«Δεν θα αποσυρθεί ο Απόλλων»

Ο Ζελελίδης υπενθύμισε ότι στο στάδιο της επιβολής ποινών είχε συναινέσει σε 15νθήμερη αναβολή και ο Λίβας απάντησε: «Κυρία πρόεδρε, η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία, έχουμε Δεκέμβριο και οι ποδοσφαιριστές αποκλείεται να χάσουν τα χρήματά τους. Ο Απόλλων δεν θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα».

Η πρόεδρος απάντησε: «Κι εσείς, όμως έπρεπε να έχετε φροντίσει να φανείτε συνεπείς, αφού σας δόθηκε μια ευκαιρία», με τον Λίβα να αναφέρει: «Ελλάδα 2018 κυρία πρόεδρε. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν τα χρήματά τους». Το αίτημα, φυσικά, απορρίφθηκε και ακολούθως συζητήθηκαν όλα τα αιτήματα ενεργοποίησης.

Συγκεκριμένα, πλην του Βαγγέλη Ανδρέου συζητήθηκαν τα αιτήματα των Σουλίδη, Φιρινίδη, Μαυριά, Τσιλούλη, Καρακατσάνη, Παπαζαχαρία και Ιβανίδη.

Εξόφληση Συράκου και δύο αιτήσεις επιβολής

Εν μέσω πολλών ανοικτών μετώπων η ΠΑΕ έκλεισε και ένα. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Συράκος εξοφλήθηκε, οπότε παραιτήθηκε από το δικόγραφο. Αντίθετα, ερήμην της ΠΑΕ συζητήθηκαν τα αιτήματα επιβολής ποινών των Κανούλα, Δημολιού.

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 02:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep