«Το κρατούσε από πέρυσι...»

Ο Απόλλων Πόντου ζήτησε να κληθεί για κατάθεση ο παρατηρητής του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων. Καλαϊτζίδης: «Παίκτης του Αήττητου μου είπε να μην πέφτω στο επίπεδο του Δημητρίου»!

Την παραμικρή σχέση με επεισόδια στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων αρνήθηκε ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς και οι νεοφώτιστοι είχαν κληθεί σε απολογία την Παρασκευή (15/02) στον αθλητικό δικαστή για να απολογηθούν με βάσει όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Ωστόσο, το «παρών» έδωσαν μόνο οι Πόντιοι και προκάλεσε εντύπωση πώς για μία τόσο σοβαρή - με βάση το κατηγορητήριο - υπόθεση η ομάδα των Μεσογείων δεν παραστάθηκε.

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, αλλά και το αίτημα του Απόλλωνα Πόντου για κατάθεση του παρατηρητή...

Η ομάδα της Καλαμαριάς εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Γιώργος Παπαϊωάννου.

Ο Χατζηιωάννου στάθηκε στη διάσταση που υπάρχει μεταξύ της έκθεσης του παρατηρητή και των όσων έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Όπως είπε ο δικηγόρος της ΠΑΕ: «Δεν έχουμε την παραμικρή σχέση με επεισόδια. Άλλα λέει ο διαιτητής και άλλα ο παρατηρητής. Ο κύριος Δημητρίου έβρισε τον κύριο Καλαϊτζίδη και, όπως πολύ σωστά λέει ο παρατηρητής, δεν ανταπέδωσε. Ο διαιτητής αναφέρει για σύρραξη μετά το φινάλε χωρίς να γίνει κάτι μεμπτό. Η αντιπαράθεση ήταν καθαρά λεκτική».

Ο Παπαϊωάννου από την πλευρά του σημείωσε ότι ο Δημητρίου ήταν εριστικός, όμως ανέφερε ότι υπήρξε μόνο κάποια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των ποδοσφαιριστών για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι. «Συνόδευα τους διαιτητές προς τη φυσούνα και από εκεί που ήμασταν δεν μπορούσαμε να δούμε το περιστατικό. Αν είχαν έρθει σε επαφή οι δύο προπονητές, τότε δεν θα ήταν μετά ο προπονητής μας μαζί με τους παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας».

Καλαϊτζίδης: Ποδοσφαιριστής του Αήττητου μου είπε: «Μην πέφτεις στο επίπεδό του»!

Όσο για τον προπονητή των «κοκκινόμαυρων»; Ο ίδιος κατέθεσε ότι ο Δημητρίου το... κρατούσε από πέρυσι, γιατί ο Απόλλων Πόντου είχε νικήσει δύο φορές τον Παναιγιάλειο και οι «μελανόλευκοι» υποβιβάστηκαν. Μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Πριν τον αγώνα είπα στον διαιτητή να προσέξει τις μεθόδους της συγκεκριμένης ομάδας, γιατί οι ποδοσφαιριστές του πέφτουν και διαμαρτύρονται. Μετά το τέλος πήγα στο κέντρο και του ανέφερα ότι «στο 90' αντιληφθήκατε αυτά που σας έλεγα». Υπήρχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών για τις μεθόδους που ακολούθησε ο Αήττητος και ήταν έξω από εο ευ αγωνίζεσθαι. Πριν φτάσω στην καταπακτή 7-8 μέτρα μακριά ο Δημητρίου σήκωσε το χέρι και μου είπε: «Γαμ... το σπίτι σου και το μ... της μάνας σου».

Έτυχε πέρυσι η ομάδα μας να είναι καλύτερη και να κερδίσει δύο φορές τον Παναιγιάλειο στον οποίο ήταν προπονητής ο Δημητρίου. Εμένα η μάνα μου έπλενε σκάλες και δούλευε στα καπνομάγαζα. Αν τον έπιανα θα τον είχα κόψει στη μέση. Εκείνη την ώρα ήρθε ο ποδοσφαιριστής του, ο Ηρακλής και μου είπε: «Μην πέφτεις στο επίπεδό του, άστον, ξέρουμε ποιος είναι».

Ακόμα και οι αξιωματούχοι του Αήττητου με τους οποίους έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, ενοχλήθηκαν και μου ζήτησαν συγγνώμη. Μου είπαν να μην τα λαμβάνω υπόψη. Οι του Αήττητου γνωρίζουν τον βίο και την πολιτεία του ανδρός. Μου είπαν κι άλλα πολλά... Ο διαιτητής έγραψε γενικότητες, γιατί ήταν μακριά. Ο παρατηρητής γράφει ειδικά γιατί ήταν μπροστά και άκουγε. Οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν, γιατί δεν είδαν να γίνεται κάτι».

Ο Χατζηιωάννου συμπλήρωσε:

«Βλέπετε ότι ο Αήττητος δεν ήρθε να απολογηθεί, ενώ εμείς ταξιδέψαμε από τη Θεσσαλονίκη για να υπερασπιστούμε το δίκαιο και ότι δεν έχουμε καμία σχέση με το κατηγορητήριο. Οι παρατηρητές ορίζονται από τη διοργανώτρια. Δεν είναι δικοί μας, πόσο μάλλον στη Θεσσαλονίκη είναι ουδέτεροι. Δεν είχε λόγο να γράψει κάτι διαφορετικό από αυτό που έγινε.

Αν κρίνετε ότι υπάρχουν αμφιβολίες, τότε να καλέσετε τον παρατηρητή να καταθέσει, όπως έχει γίνει και για το παιχνίδι Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή. Διαφορετικά να σας προσκομίσω υπεύθυνη δήλωσή του με θεώρηση γνησίου υπογραφής».

Ο αθλητικός δικαστής σημείωσε ότι θα γνωστοποιήσει με την απόφασή του αν θα ζητήσει την κατάθεση του παρατηρητή και έδωσε προθεσμία για υπόμνημα έως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο Χατζηιωάννου πρόσθεσε: «Στο περσινό Παναιγιάλειος - Απόλλων Πόντου η τότε ομάδα του κυρίου Δημητρίου καιγόταν για τη νίκη και εμείς ήμασταν αδιάφοροι. Κάναμε το λάθος φαίνεται να κερδίσουμε. Ο κύριος Δημητρίου θεωρούσε ότι έπρεπε να χάσουμε γι' αυτό έκανε το επεισόδιο. Το... κρατούσε. Ο Απόλλων Πόντου και ο κύριος Καλαϊτζίδης φημίζονται ότι πάντα παίζουν για τη νίκη».

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2019 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep