Αήττητος... απών

Ο Αήττητος Σπάτων και ο προπονητής του Πέτρος Δημητρίου δικάστηκαν ερήμην. Ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο Απόλλων Πόντου και ο προπονητής του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον Αήττητο Σπάτων και τον προπονητή του, Πέτρο Δημητρίου για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ο διαιτητής. Οι νεοφώτιστοι είχαν κληθεί να απολογηθούν για όσα έγιναν μετά το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε έστω για να ζητήσει αναβολή. Αντίθετα, η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου παραστάθηκε και απολογήθηκε. Το FL News έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή (15/02) και το βράδυ θα σας παρουσιάσει αναλυτικό ρεπορτάζ...

Η διοργανώτρια ενημέρωσε:

«Κατά τη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου, δεν παραστάθηκαν αλλά ούτε εκπροσωπήθηκαν από κάποιο δικηγόρο, η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων και ο προπονητής αυτής Πέτρος Δημητρίου, και δικάστηκαν ερήμην.

Προθεσμία έως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ζήτησαν και έλαβαν η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και ο προπονητής της ΠΑΕ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά την απολογία τους στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League, προκειμένου να καταθέσουν το υπόμνημά τους».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep