Ένσταση Δόξας κατά Απόλλωνα

Η Δόξα Δράμας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου λόγω... ασφάλισης.

[googlead][/googlead]

Στις 13 Ιανουαρίου η Δόξα Δράμας απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, προσπαθεί να πάρει στα χαρτιά το ματς. Συγκεκριμένα, οι «Μαυραετοί» έχουν καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι υποστηρίζουν πως οι Πόντιοι δεν ακολούθησαν την προκύρυξη και τον ΚΑΠ, ασφαλίζοντας τους ποδοσφαιριστές τους μόνο στο ΙΚΑ. Η ένσταση, βέβαια, κατατέθηκε 48 ώρες μετά το ματς, αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε...

Στη φετινή προκήρυξη, την οποία οι ΠΑΕ έχουν υπογράψει, αποδέχονται το κοινό συμβόλαιο στην ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, η μη τήρηση των προβλέψεων επιφέρει ακόμα και αποβολή αν περάσει διάστημα τριών μηνών χωρίς την καταβολή των υποχρεώσεών τους.

Η σχετική απολογία προγραμματίστηκε για τις 7 Φεβρουαρίου:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Τετάρτη 7/2/2018 και ώρα 9:00 τις ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, κατά του κύρους του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα της 11ης αγωνιστικής».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep