Αποχή και… αδικία
Ο ΠΟΤ Ηρακλής έμεινε στο 0-0 με τον Μακεδονικό στο Καυτανζόγλειο και δικαιολογημένα φωνάζει για την αποβολή του Γιουμπιτάνα.
Γεμάτο γήπεδο είχε ζητήσει λίγη ώρα πριν το ματς ο Αλέξης Κούγιας, όμως η εικόνα στο Καυτανζόγλειο ήταν απογοητευτική. Οι οργανωμένοι κάνουν αποχή αφού αντιδρούν στην έλευσή του και ο ΠΟΤ Ηρακλής δείχνοντας μέτριο πρόσωπο έμεινε στο 0-0 με τον Μακεδονικό.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο πρώτο ημίχρονο να μπουν σε θέση οδηγού, με τους Κυανόλευκους να φωνάζουν δικαιολογημένα για την αποβολή του Γιουμπιτάνα. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΟΤ Ηρακλή είδε δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» στο 78′, όμως η τηλεοπτική επανάληψη έδειξε ότι ήταν λάθος του διαιτητή Πατεμτζή η αποβολή. Δύο λεπτά αργότερα ο Τομάς από μακρινή απόσταση είχε σουτ στο δοκάρι. Στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται ο Μακεδονικός.
ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-0
Δοκάρι: 80′ Τομάς
Κόκκινη: 78′ Γιουμπιτάνα
ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Κούστα (81′ Μιστκόφσκι), Γιουμπιτάνα, Κόκκορης (46′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Παπαστεριανός (60′ Κουντουριώτης).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Σαραγιώτης (27′ λ.τρ. Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (74′ Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (74′ Μιλισάβλιεβιτς), Ουνγιαλίδης (57′ Ζαφειράκης), Σαραντίδης (57′ Σιμόνι).
Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)



