«Μόνιμα Super League ο Ηρακλής»

Από 33% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής οι Κούγιας, Παπαδόπουλος και 34% ο Ευγενίου.

Κοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν την Τετάρτη (19/04) στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Στράτος Ευγενίου και ο Αλέξης Κούγιας. Ο Τομ Παπαδόπουλος απουσίαζε, όμως έστειλε γραπτό χαιρετισμό. Όπως ξεκαθαρίστηκε, την προσεχή εβδομάδα θα μπουν οι υπογραφές, ώστε οι Κούγιας, Παπαδόπουλος να έχουν από 33% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, ενώ ο Ευγενίου θα έχει το 34%. Πρόεδρος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος.

Στόχος, όπως αναφέρθηκε είναι η άνοδος την προσεχή σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και η διεκδίκηση μόνιμης παρουσίας στην 6άδα. Ο Κούγιας, μάλιστα, πρότεινε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος σε όλα τα εναπομείναντα φετινά παιχνίδια. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν βετεράνοι, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, ο Δήμαρχος και Βουλευτές. «Ηρακλής Ανέστη», είπε ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της νέας προσπάθειας.

Ο χαιρετισμός Παπαδόπουλου:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω την σημερινή συνέντευξη τύπου και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν αδύνατο να παρευρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική, αλλά παρόλα αυτά βρίσκομαι νοερά κοντά σας. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή καθώς αυτή η συμφωνία ανοίγει νέους ορίζοντες για το μέλλον της ομάδας.

Είμαι βέβαιος ότι με τη συνδρομή του κ.Κούγια αλλά και φυσικά του κ.Ευγενίου και την δική μου θα έχουμε την απαραίτητη εμπειρία και γνώση και αυτό αποτελεί δέσμευση για να καταστήσουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό και πετυχημένο. Ο Ηρακλής είναι μία οικογένεια και όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας στην καινούργια προσπάθεια της να κερδίσει την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερλιγκ.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την είσοδο του Αλέξη Κούγια στην οικογένεια του Ηρακλή. Η εμπειρία του, η διορατικότητα του,το πάθος του, οι ικανότητες αλλά και η κατάρτιση του στα ποδοσφαιρικά πράγματα σίγουρα θα αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την μεγάλη προσπάθεια μας. Έρχεται σε ένα σύλλογο που τον έχει υπηρετήσει ξανά στο παρελθόν, γνωρίζοντας τις αντιξοότητες και τις αδυναμίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον κ.Ευγενίου για την συνολική του προσφορά μέχρι σήμερα στο σύλλογο και να τον επαινέσω για την επιθυμία του να συνεχίσει τον αγώνα που αυτός άρχισε πριν από δύο χρόνια παρόλα τα προβλήματα που συνάντησε μέχρι τώρα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας του Ηρακλή και ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται εκεί που της αρμόζει και επιτέλους όλοι μαζί να ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες όπως και στο παρελθόν. Είμαι βέβαιος ότι με την επόμενη μέρα θα δούμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και ενθουσιασμό. Συγχαρητήρια στον Στράτο Ευγενίου και στον Αλέξη Κούγια και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Προσωπικά θα ήθελα να τονίσω την σημασία του γεγονότος ότι έχω μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας και κατέχω ίσο μερίδιο με τους δύο άλλους εταίρους που αντιστοιχεί στο 33,33 % του συνόλου των μετοχών. Αυτή η συμφωνία αντανακλά την δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις καλύτερες ικανότητες και το πάθος για την άνοδο. Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας και ανυπομονούμε να δούμε την επόμενη μέρα. Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί πιο ευχάριστες μέρες».

Το FL News παρουσιάζει μερικές από τις ατάκες Ευγενίου:

«Θα κρατήσω το 34% και το 66% θα δοθεί στους κ.κ. Κούγια, Παπαδόπουλο. Τις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Το αγωνιστικό κομμάτι θα το τρέξει ο Αλέξης με τον Κώστα Σγουρή και εγώ θα επιβλέπω το οικονομικό. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Βρήκαμε μία πολύ καλή λύση. Ο Ηρακλής θα έχει το μέλλον που του αρμόζει, στην Α' Εθνική».

«Πρόθεσή μου ήταν στο τέλος της χρονιάς να δώσω τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Ποτέ δεν είναι εύκολη μια συνεργασία τριών. Θέλουμε ν' αποτελέσουμε την εξαίρεση. Αν πάνε όλα καλά, ναι, θέλω να μείνω. Θα απεμπλακώ μόνο αν υπάρξει μία καλύτερη κατάσταση. Είμαι Άρης, αλλά πάνω απ' όλα είμαι Ηρακλής».

«Το μικρότερο πρόβλημα μου το έχουν δημιουργήσει οι οργανωμένοι».

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έχω τρακ. Γυρίζω σπίτι μου. Στον Τομ Παπαδόπουλο με γνώρισε ο φίλος μου Ηρακλής Καραμπάσης. Ο Ηρακλής έχει έναν ιδιοκτήτη σταγόνα στον ωκεανό, σε έναν χώρο χαμηλότατου ηθικού επιπέδου. Είναι έντιμος και έχει απέναντι μια εγκληματική οργάνωση. Έκτη δύναμη είναι η Πύδνα Κίτρους και ο Δήμαρχος Βόλου μπορεί κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός».

«Ο Ηρακλής ήταν πάντα το θύμα. Η κατηγορία είναι ζήτημα αν έχει πέντε πραγματικούς ιδιοκτήτες. Θα ξεδιαλύνει το ποδόσφαιρο ο Ηρακλής. Αν δεν το κάνουμε, δεν θα μας αφήσουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ο Βόλος δεν έχει ούτε σφραγίδα και ο πρόεδρός του κάνει διαγγέλματα για ηθική».

«Ο Ηρακλής δεν θα ξαναπτωχεύσει. Θα βάζουμε ισόποσα χρήματα και το μέλλον θα είναι εξασφαλισμένο. Θα σηκώσουμε το βάρος με καθαρά χρήματα».

«Θα ξεκινήσουμε από τη Μίκρα και θα συνεχίσουμε στους Χορτατζήδες. Εκεί θα έρχονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους».

«Θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την άνοδό μας με νομικά τρικ. Πρέπει να σέβονται τον Ηρακλή. Με σεβασμό στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής είναι ο πρώτος σύλλογος της Θεσσαλονίκης».

«Είμαι ευτυχής που υπάρχει ο εξαιρετικός προπονητής Σάκης Τσιώλης. Θα δούμε τι θα συζητήσουμε από εδώ και πέρα».

«Στόχος είναι η μόνιμη παραμονή στη Super League και η παρουσία στην εξάδα. Θα διεκδικούμε τίτλους. Να ξεχάσουμε τα έσοδα. Σκέφτομαι από τώρα ως το τέλος να βάλουμε δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, να γεμίσουμε το Καυτανζόγλειο».

«Συμφωνήσαμε σε 20 λεπτά και δεν υπογράψαμε τίποτα».

«Υπάρχει πρόβλημα με τη διάταξη του κανονισμού αδειοδότησης. Μιλάμε για την Π.Ο. Τρίγλιας. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά και αν θέλουν ας μην μας ανεβάσουν».

«Θα έχουμε ελληνική ομάδα. Δεν θα είμαστε θύματα μάνατζερ. Ο Ηρακλής πήρε παίκτη τον Ιανουάριο, τον πληρώνει 40 χιλιάδες και δεν παίζει».

«Αστέρας Τρίπολης και Βόλος γεμίζουν λεωφορείο; Ποιο το κοινωνικό ενδιαφέρον του αγώνα Βόλου - Λεβαδειακού;».

«Υπάρχει όρος να μην μπορεί κανείς να πουλήσει το ποσοστό του. Αν θέλει να αποχωρήσει, θα πουλήσει στους άλλους δύο. Θα βάλω όρο αν φύγει ο ένας, να φύγουν και οι υπόλοιποι. Και οι τρεις με τα λεφτά μας μπορούμε να πάμε τον Ηρακλή στην 6άδα».

«Καταστροφή του Ηρακλή ήταν η εποχή Μυτιληναίου».

«Το 2021 μιλούσα για Τρίγλια και όχι Ηρακλή. Θα ήταν απιστία να είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και να μην αναδείξω το πρόβλημα του άλλου. Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά όταν παίζω εναντίον του δεν θα θέλω να τον λιώσω; Θα τους πιω το αίμα για να δικαιωθεί η ομάδα».

«Για το θέμα Μάρα εκκρεμεί η αναψηλάφηση. Έχω ζητήσει όλα τα έγγραφα. Αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα, θα βάλουμε κάτω τα οικονομικά και θα το δούμε».

«Θα παλέψουμε για την αδειοδότηση. Έμαθα ότι η ΑΕΛ ούτε φάκελο δεν κατέθεσε. Εδώ ο φάκελος είναι πλήρης. Θα είμαι πρόεδρος και ο γιος μου αντιπρόεδρος».

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep