Στην πίτα των «Blue Boys» ο ΑΟΧ

Το «παρών» έδωσαν παίκτες, αλλά και οι Παπαβασιλείου, Γκάτζιος, Μαυρονάσιος.

Με την παρουσία μελών από την ομάδα του ΑΟΧ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/02) το βράδυ η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των «Blue Boys». Στα γραφεία του συνδέσμου έδωσαν το «παρών» ποδοσφαιριστές των «μπλε», ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου με τον βοηθό του Θοδωρή Γκάτζιο, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση.

Πριν την κοπή της πίτας έγινε αγιασμός από τον πατήρ Βασίλειος Καντανολέων, ενώ ο τυχερός της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί ήταν ο Στέφανος Βαρούχας, παίκτης του ΑΟΧ, που κέρδισε αναμνηστικά του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος των «Blue Boys», Γιώργος Μπινάκης, τόνισε στην ομιλία του: «Εχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο να κόβουμε την πίτα μας. Το πρώτο που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε όλοι υγεία. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της μετά την έλευση του κόουτς. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια των τελευταίων δύο μηνών. Πιστεύουμε σε μια καλύτερη συνέχεια. Όλοι μέσα στο σύνδεσμο είμαστε μια οικογένεια, γι’ αυτό και μπορούμε και ανταπεξερχόμαστε. Σίγουρα, έχουμε και τις δύσκολες στιγμές μας, διότι τα έξοδα είναι πολλά, αλλά με λίγη βοήθεια απ’ όλα τα παιδιά και με την αγάπη του κόσμου μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα. Η ομάδα δεν έχει παίξει φέτος κάποιο παιχνίδι που να μην έχει έστω 5-10 άτομα δίπλα της και τώρα με την Καλλιθέα θα έχουμε πάλι κόσμο. Αυτό που προσπαθούμε από τη μεριά μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Απ’ ό,τι φαίνεται η χρονιά θα σωθεί φέτος γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα και γιατί όχι να κάνουμε και το βήμα για παραπάνω».

Ο Αλέξανδρος Ζέρης είπε από την πλευρά των παικτών: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους ο νέος χρόνος να φέρει υγεία. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της και ελπίζουμε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα γιατί είμαστε δεμένοι και όλοι μαζί μια οικογένεια. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και είμαστε όλα τα παιδιά πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Παίζουμε τώρα με την Καλλιθέα και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep