«Το ματς θα κριθεί στο πάθος»

Η όρεξη των παικτών και η τακτική τους συμπεριφορά θα κρίνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζει ο Θωμάς Γράφας

Η διάθεση και το πάθος που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές θα κρίνει το ματς του ΑΟ Χανιά με τον Ολυμπιακό Βόλου στην θεσσαλική πόλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των Κρητικών ο Θωμάς Γράφας.

«Θα είναι δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δυνατή κι έμπειρη ομάδα. Απαιτείται να πάρει βαθμούς αλλά το ίδιο κι εμείς. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη βδομάδα κι ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε πίσω έτσι όπως θέλουμε» επεσήμανε αρχικά. Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί το ματς απάντησε: «Το ματς θα κριθεί στην αγωνιστική πειθαρχία, στο πάθος, την όρεξη των παικτών αλλά και την τακτική συμπεριφορά».

Όσο για το αν η παρουσία του κόσμου βοηθήσει ή αγχώσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σημείωσε: «Είναι σημαντικό να παίζεις μπροστά στο κοινό σου. Ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα του Βόλου. Είναι όπλο γι αυτούς αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αγχώσει. Άλλωστε όταν είσαι στον χώρο του ποδοσφαίρου πάντα λειτουργείς υπό πίεση».

Δεινόπαπας: «Θα είναι ντέρμπι»

Από την πλευρά του ο Θανάσης Δεινόπαπας επεσήμανε πως το κυριακάτικο (11/10) ματς θα είναι ντέρμπι που θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες. «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι. Όποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι και όποιος πάρει τις περισσότερες μονομαχίες θα κερδίσει» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο αγωνίστηκε την σεζόν 2014-15, τόνισε: «Είναι μια ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί και ξέρω τη δυναμική της. Είναι δύσκολο ματς αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Ερωτηθείς για το αν λείπει το στοιχείο του αιφνιδιασμού για τον ΑΟ Χανιά, απάντησε: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Έτσι, όταν κάνεις ένα καλό ξεκίνημα και βλέπουν και οι αντίπαλοι πως είσαι ψηλά σε προσέχουν πολύ περισσότερο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep