ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΗΡΑΚΛΗΣ
0 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
86Βγήκε Λουκίνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τριανταφυλλάκος
78Βγήκε Τσιλιανίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καρασαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιντζίδης
74Βγήκε Γιαλούσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σκοπελίτης (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Σαραμαντάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαλεριάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
59Βγήκε Μακρυδημήτρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυζιρίδης (MΕΣΟΣ)
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρόκας
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λουκίνας
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 Τρίγωνο τον ποδοσφαιριστών του Ηρακλή που έσπασαν το τεχνικο΄οφσάιντ και ο Λουκίνας με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την παράλληλη μπαλιά του Τσιλιανίδη στο σημείο του πέναλτι.
54ΓΚΟΛΛουκίνας
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, γύρισε την μπάλα στον Λουκίνα, αλλά ο Ρίζος βγήκε έγκαιρα και έκοψε το σουτ.
46Βγήκε Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζιαμπάρης
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλιανίδης έστρωσε στον Κυριακίδη στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ρίζος προσπάθησε να του κόψει το οπτικό πεδίο με έξοδο και το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπιτάνγκ έξω από την περιοχή του Ηρακλή, μπλόκαρε ο Χουάντερσον.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλιανίδης έδωσε ιδανικά κάθετη πάσα στον Λουκίνα που μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Ρίζο, αλλά βρέθηκε αρκετά πλάγια και το σουτ που έκανε πήγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

eeep eeep